Nyårslöften ?

Har ni några nyårslöften ? Jag brukar alltid ha något litet (som jag typ aldrig håller :$) , men i år har jag inte tänkt på det .. Minst ett måste man väl ändå ha ? ;D Får se om jag kommer på nåt bra :)

Nyårsafton

Tjatja !

Nyårsafton idag :D Ska fira hos några kompisar i Uppsala , kommer bli askul !

Kom precis hem till mamma och har asmycket att göra :/ Hoppas jag hinner blogga lite innan jag drar .. Har ju blivit så jävla dålig uppdatering de senaste veckorna. Ska försöka !

Puuuss ♥


Slappdag

Heej ,

Kom precis hem från Bettan , så har inte hunnit vara med Kajsa nåt idag :/ Saknar dig gumman ! Men hade askul hos Bettan :) Haha , har haft en skitslapp dag och gjorde inte ett enda skit , asskönt ;D

Juste , till er som har mitt nummer måste jag bara säga att jag kanske inte svarar på alla sms eftersom jag håller på och byta simkortet mellan min nya mobil och den gamla hela tiden. Vissa av smsen typ försvinner (?) när jag håller på så mycket. Så tro inte att jag dissar er eller nåt ! ;)

PUSS !



Vendela '

Bettan :)

Hejhej och förlåt för att jag inte har bloggat nåt idag. Har varit hos Bettan :) Slaggar där inatt , så ska dit snart igen.

I morgon ska jag träffa Kajsa :D Saknar henne som ett as så ska bli skitkul ! Saga kanske också kommer , smsa om du ser det här gumman :)<33

Kanske hinner blogga mer innan jag drar till Bettan , men annars får ni vänta tills i morgon ;)

PUSS ♥

Den siste samurajen

Har precis sett klart Den siste samurajen. Faktiskt en väldigt häftig film ! Men är astrött nu så ska nog gå och lägga mig snart. Bloggar såklart mer i morgon :)

Godnatt !

Pizza ;D

Tjatja , har precit ätit pizza ;) Haha , mums !

Jag orkade faktiskt åka till Kista och byta grejerna tillslut. Det var asmycket folk ! Fast vad annars kan man vänta sig när det är mellandagsrea ? Tror jag ska försöka hinna köpa ett par nya jeans när den håller på.

Nu blir det väl slapp vid nån film antar jag :)

Puss ♥


Hemma igen

Heej !

Nu är jag hemma och kommer vara det länge ;) Sen vi kom till Tynningö igår har jag typ inte gjort nånting. Skönt att bara slappa ibland ;D

Hade ju också träning igår ! Shit vilken känsla att få spela :D:D Men det var lite läskigt hur mycket kondition jag hade tappat på bara en vecka :S Aja , det går väl snabbt uppåt sen när allt börjar igen.

Har inga speciella planer för dagen faktiskt. Kanske ska åka och byta några julklappar , men vet inte om jag orkar det idag.

Puss !



Vendela'

Snart träning

Drar snart iväg på träning och efter det åker jag ut på Tynningö igen , så mer bloggande kommer det inte bli förren jag kommer hem .. Skitdålig uppdatering den här julen , jag vet. Sorry för det.


Tyskland i somras , HAHA ..

Vendela


Godmorgon godmorgon i kööör

Godmorgon babes !

Sorry att jag inte blogga mer igår. Datorn segade som fan så jag orkade inte sitta och dampa på den resten av kvällen.

Om en och en halv timme är det träning som gäller :D:D Tre timmar ska vi köra , niiice :) Måste hinna åka till stinsen innan dess och fixa en grej , men det går på fem minuter så det hinner jag.

Aja , nu ska jag läsa igenom de sista 50 inläggen på bloglovin ^^

Pussen då , V'

I´m home ;)

Heej alla julebarn !

Mer än fyra dagar sen var det jag bloggade. De fyra dagarna har varit assköna :D:D Har sovit lääänge och mycket så känner mig skitpigg hela tiden :) Och så är det ju jättemysigt med jul också , eller hur ? ;)

Som jag skrev förut firade (säger man firade ?) jag jul på Tynningö. Fick en ny mobil (:D:D) , free bandy-klubba , ny väska , smink , parfymer , kläder och massa andra grejer :)

Idag kom mammas släkt hem till oss och firade (?) jul med oss. Asmysigt det med ;D

Nu har jag asmycket att kolla igenom på bloglovin , facebook och allt det där , men jag bloggar mer sen !

Pussar och Kramar <3

Mobilen jag fick , W715 .


GOD JUL !

Hej , nu drar jag till Tynningö och som jag skrev förut så kommer jag inte kunna blogga någonting där. Men ni får ha det bäst sålänge , och sakna mig inte fööör mycket ;D


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Godmoooorgon

Godmorgon mina finaste :)

Pappa väckte mig i klockan halv tio i morse :/ Men har asmycket att fixa innan vi åker ut till Tynningö. Slå in resten av julklapparna , packa fixa mig själv och allt sånt där. Men jag är faktiskt inte trött eftersom jag kom i säng ganska tidigt igår.

Nu måste jag gå och äta frukost , är ashungrig ! Hinner kanske blogga lite senare också. Om jag inte gör det så kommer jag inte kunna blogga förren typ 26e :S Jag SKA hinna blogga mer idag :)

Puuuss !
V'

Lyckorus :P

Hejhej !

Kom hem från farmor för typ en halvtimme sen och det märktes verkligen hur länge sen det var jag träffade kusinerna senast :O Men väldigt trevligt var det ;)

Fick värsta lyckoruset nu här hemma :P Ska bli så jävla skönt att få leva i tre veckor ! Hahaha , fett tur att Jesus föddes så julen finns ;P


Loooooov !! :D:D:D

WOHOOO !! Looov :D:D Haha , har längtat asmycket ;P Det var fett skönt när man satt på musiken och visste att det var sista lektionen.

Efter skolan drog jag , Alice och Vendela till SC och köpte julklappar. Har inte alls många kvar att köpa till nu ! Vet inte hur jag ska kunna fixa dem , men ska ge dem några dagar efter julafton. Hehe , kommer säkert på nåt smart ;)

Snart ska jag till farmor på middag. Mina kusiner från Göteborg är där som jag inte träffat sen julen 07 så det ska bli askul :)

Haha , fick förresten julklappar av några av mina kära vänner idag ;D Fick ett halsband av Saga , örhängen av Kajsa och en halsduk av Vendela :) Tack gullungar ! ♥

Skriver säkert mer ikväll , kan ju sova lääänge i morgon :D

Puss o kram
Vendela


Julklappshandling


Bara några av massa julklappar jag köpte idag ;D

Heej ,

Har köpt asmycket julklappar idag ! Är nästan klar så behöver bara köpa några i morgon. Mår dessutom mycket bättre idag så humöret är på topp , hahaha ..

I morgon är det skola , sista dagen innan lovet :D:D Ska bli så jävla skönt !

Pussen :)

Godnatt

Ska börja fixa mig för sängen nu , är trött som ett as. Ska bli skönt att vakna i morgon utan huvudvärk. Om jag mår dåligt i morgon med blir jag fan galen.

Godnatt babes !

Julgran



Köpte och klädde julgran idag :) Shit , inte långt kvar till julen nu asså ! Mår bättre nu , så jag hoppas på att kunna komma ut och köpa julklappar i morgon. Håll tummarna för det ;D<3

Sitter och tittar lite på en film som går på tv , men den suger :/ Tror jag ska gå och lägga mig snart så jag blir frisk.

PUSSAR ♥


PANIK

Har seriöst panik just nu. Har 16 julklappar kvar att fixa och mår skitdåligt. Har fortfarande ont i huvet även fast jag tagit en ipren. Har knappt ätit nåt idag heller .. Ahh , varför ska jag bli sjuk just nu ? Har verkligen asmycket att göra. Aja , får väl försöka planera en del av julklapparna hemma och sen köpa dom när jag mår bättre. Då går det ju mycket snabbare.


Godmorgon , godmorgon

Godmorgon världen !

Fast vi vaknade rätt tidigt i morse. Eller i alla fall jag. Vaknade vi typ tio och hade asont i huvet (migrän ?) så kunde inte somna om :/ Aja , vi somnade ändå ganska tidigt inatt. Så lite har jag fått sova ;)

Idag kommer typ hela dagen gå åt till att köpa julklappar. Har skitmånga kvar att köpa och måste verkligen vara klar på måndag.

Laddar upp lite bilder från igår ..





Ska äta frukost nu men bloggar nog mer senare :) Puss !


Satelliten ;D

Tjatja :)

Är precis hemma från Satelliten där jag var med Vendela och Emelie. Först var det assegt , hah tänkte nästan dra i början :P Aja , sen när det kom fler blev det mycket roligare :)

Just nu sitter jag och segar med Vendela. Hehe , är båda rätt trötta så det blir nog inte så sent ikväll.

Pallar inte skriva om resten av dagen , det hände ändå inte så mycket. Eller hade ju prov .. får se hur det gick , kändes sådär.

Efter skolan drog jag till Sollentuna centrum med Kajsa , Saga och Vendela. Var meningen att jag skulle köpa julklappar men hittade inga. Såklart ?

Har inga bilder på den här datorn , men lägger kanske upp några från dagen i morgon.

Pussen då ♥

Jag ser det snöar ..

Tjeenare :D:D

Har precis fixat en stor kopp med varm oboy som jag sitter och dricker :) Har frusit som ett as idag ! 8 minus var det i morse :S Flera decimeter snö överallt ! Sen var alla bussar i hela norra Stockholm inställda på eftermiddagen så jag hade först ingen aning om hur jag skulle komma hem. Sen blev Kajsa hämtad så då kunde jag följa med ;)

Annars har dagen varit asskön ! Inga riktiga lektioner :) På morgonen skulle vi vara på ungdomsmottagningen och vi var inte klara förren vid typ lunch. Efter lunchen hade vi bara svenska och livskunskap och på svenskan tittade vi bara på film ;D Haha , nice det :)

Nu ska jag snart dra och träna , men bloggar kanske mer efteråt. Puss !

Winter day

Tjatja allihopa !

Idag har det varit sviiiinkallt ute ! Haha , smart som man är så sätter man på sig sina tunnaste nylonstrumpbyxor .. :$ Men det är i alla fall kul med lite riktig vinter :) Hoppas bara det ligger kvar till julen.

Hade ju matteprov idag och det gick väl helt okej. Vet att jag gjorde fel på sista uppgiften , råkade typ glömma en nolla när jag skulle skriva in en grej på miniräknaren. Asså eftersom det var geometri så fick man ha miniräknare ;) Haha , inget fusk här inte !

Hade asmycket tid kvar i morse innan jag skulle gå till bussen så jag hann gå ut och fota lite. Det blev inte så många bra bilder , men jag kanske lägger upp nån av dem senare. Ska och titta på Marikas julkonsert nu så hinner inte skriva mer.

Puss&Kram :D

Mattenörd ? ;D

Tjenare ! :D

Har precis kommit ut från duschen och tuggar på en lussebulle som Valter har bakat ;D Haha.

I morgon har vi sovmorgon till typ halv tio. Nice det :) Idrotten är inställd så det är därför. Hah , är det inte konstigt att det aldrig kan vara de tråkigaste lektionerna som är inställda ?

Vi fick förresten tillbaka våra NO-prov och matte-prov idag. Haha är fett stolt , fick 20/20 i matten och 20/21 i NO:n :D:D Vi har matte-prov i morgon också , VG-delen. Kommer kanske inte gå lika bra , men om jag får alla rätt på G-delen borde det ju gå rätt bra på VG-delen .. ? Aja man kan ju i alla fall hoppas x)


Jag och Vendela i somras , bjuder som fan !

P U S S ♥


Trött måndag

Heej ,

Måndag idag och har varit skittrött som vanligt. Det gick verkligen inte att somna igår kväll ! Aja , dagen gick i alla fall rätt snabbt ;)

Snart ska jag iväg på friidrottsträning så jag måste äta nu , Puss


Hahaha ♥♥♥

Söndagskvällar = stress

Shuebree !

Nu har jag precis hoppat ut från en lång och härlig dusch ;D Fan vad skönt det var att träna ! Jag älskar att ha söndagsträningar. Haha trodde aldrig jag skulle tycka det när vi fick våra söndagstider , men ni vet ju hur man är på söndagar. Seg , trött och uttråkad.

Ska snart gå och packa till mamma. Det och att städa gör söndagar tråkiga. Fatta vad mycket mer tid jag skulle få på kvällen om jag slapp det. Aja , måste ju få mina grejer i väskan på nåt sätt .. ?

Puuuss :)

Överföring



Nu har jag laddat över 300:- från mitt sparkonto till visat .. Kommer behöva ännu ladda över ännu mer för att kunna köpa alla julklappar , men jag får väl spara ihop det igen efter julen. Hahah , som om det kommer funka ..

Suuunday

Heej !

Vaknade (eller väcktes av pappa -.-) för typ två timmar sen. Vendela drog hem strax efter tolv och sen dess har jag planerat massa julklappar och nu är jag rätt säker på att jag kommer hinna köpa till alla :D Känns skitbra ;)

Om några timmar är det träning :) Tills dess ska jag bara slappa ;D Haha ..

Pussen ,



Vendela ♥


Vendela ♥ Vendela

Tjatja :D:D

Sitter och flummar med Vendela älskling som kom hit för några timmar sen :) Innan det var jag i Sollentuna centrum med Marika och köpte julklappar. Hittade till ganska många så är lite lugnare nu ;) Hade ju typ asmycket panik igår , trodde ju inte att jag skulle hinna köpa alla till julen .. Fast jag är fortfarande tveksam över det :/

Aja , nu ska jag inte vara osocial mot sötnosen ;) Skriver kanske mer senare ikväll , annars i morgon :) Pussen !


Godmorgon

Godmorgon !

Sovit gott ? ;) Gick upp för typ en halvtimme sen och har fortfarande inte orkat göra nåt .. Om ett tag är det dop för Theodors kusin Astrid så jag måste hinna göra massa grejer nu på morgonen. Först : Frukost ! ;D

Pussen ♥


Erik



Erik vann alltså , fan vad bra han är ;D

Är skittrött nu så jag går nog och lägger mig snart. Tror inte det kommer bli så mycket bloggande i morgon , men nåt inlägg skriver jag :)

Godnatt ,
Vendela

När livet sviker


När livet sviker - Sofijah

Var länge sen jag ladda upp nån låt , här kommer en i alla fall :)

Fredag :D:D

Hejhej :)

Har precis ätit tacos , mums ;D Haha. Innan det var jag i Kista med Vendela och jag hade tänkt att köpa massa julklappar. Hittade ingenting :/ Shit , börjar fan bli rädd att jag inte kommer hinna köpa alla innan julen ! Räknade de jag skulle köpa till i år och det var över 25 :S Aja , får väl åka till typ stinsen eller nåt i helgen och kolla.

Blir hemmakväll idag , ska på dop i morgon rätt tidigt och då pallar jag inte vara trött.

Är ju idolfinal ikväll , vem tror ni vinner ?

Pussie .


English

Heej :)

Jag sitter i skolan och har engska. Håller på att göra en powerpoint-presenation om innebandy tillsammans med Vendela. Haha den här lektionen jobbar hon och jag får göra vad jag vill ;) Nääe , vi gör faktiskt allt tillsammans (a)

Heh , nu ska jag fortsätta hjälpa henne ;)

Puss&Kram V'


Hehe , en bild jag hittade när jag sökte på innebandyplan (?) ..


Mammas pojkar nästa !

Jupp , som rubriken säger ;D


Tabbe ?

Tjäänna ;D

Torsdag idag :) Har varit en ganska skön dag , brukar ju torsdagar vara. Kom precis hem från innebandyträningen. Vi har ju bytt till tordagar nu när Satelliten är klar. Tränade ett tag med 94:orna efteråt också , nicenice :)

Slutade halv två idag eftersom livskunskapen var inställd :D:D Vad är egentligen meningen med livskunskap ? Man lär sig fan ingenting ..

Haha , har blåmärken över typ hela kroppen. Snubblade över de där spärrarna när jag sprang till tåget och dök rakt ner i marken .. :$ Hahaha , spärrkillen (?) börja asgarva ;P Men skulle jag säkert också gjort om jag såg mig själv , höhö.

Aja , nu måste jag duscha innan Mammas pojkar börjar , Pussen ♥


Våren 09 , älskar dej sjukt mycket .

Headern ska bort !



Fan vad jag har tröttnat på min header .. :/ Har inte photoshop här på datorn hos pappa , men jag försökte ju komma på en ny förra veckan. Det gick sämst. Men jag har en i huvet nu , så till julen kanske ? ;)

Suger på rubriker

Tjenare ;D

Kom precis hem från skolan. Hade först tänkt att dra till Kista med Vendela , men vi skulle typ inte hinna vara där nånting.

Har väl inte hänt så mycket i skolan. Har som vanligt varit astrött. Asså det har tagit aslång tid för mig att somna de senaste dagarna ! Det brukar vara för att jag går upp för sent på helgerna , men hade ju tidiga matcher både i lördags och söndags .. Ahh , hatar att vara trött hela tiden.

Nu måste jag göra klart SO-arbetet vi håller på med i skolan. Ska redovisa på fredag och jag har inte ens skrivit klart texten :/

Vendela'


Två dagar ..

Hej alla , shiet förlåtförlåtförlåtförlåt för min skitdåliga uppdatering ! Som ni redan vet så hade jag verkligen fullt upp i helgen och igår var jag tvungen att plugga .. Men nu kommer jag blogga som vanligt ;)

Mycket har jag att skriva om också , men ni kommer inte orka läsa allt :/ Ska försöka skriva allt kort ;)

I söndags var det ju 94:match och det var fan en av de roligaste matcherna den här säsongen ! Älskar det där hårda spelet ;D Och så blir det ju ännu roligare om man vinner ;P 2-1 blev det , ingen storvinst precis men aja :P

Sen hade vi träning med en kille som har bott hos oss ;O Asså han var inneboende för typ 4 år sen. Han hade i alla fall fys och judo med oss , nice det :D

Igår och idag har typ inget hänt (?). Igår plugga jag bara :/ Hade matteprov idag och det gick väl bra , men det var i och för sig bara G-provet.

Det blev inte så långt , eller hur ? ;) Hoppas ni orkar läsa (höhö) ..


Åhhh , sommar !! Nån mer än jag som längtar ?

Pussar !


Shuue ,

Det här blir nog sista inlägget idag. Drar snart till Svens föräldrar och sen skjutsar mamma mig till Saga :) Vet faktiskt inte vilka som kommer , men jag tror inte vi blir så många i alla fall ;)

Pussen sålänge ,



Vendela'

Lördag

Heej ,

Kom precis hem från invigningen av Ungdomens hus :) Tror det blir asbra att träna där ! Och så finns det ett café precis brevid 528:ans busshållplats som man kan sitta och fika på tills bussen kommer ;D

Matchen i morse sög. Det kändes asbra innan , var jättetaggad och trodde verkligen att vi skulle vinna. Andra halvlek var helt okej , men jag är inte ett dugg nöjd med mig själv :/ Aja , i morgon är det match med 94:orna och då ska jag fan visa vad jag kan ;)

Om några timmar ska jag på middag hos Svens föräldrar och sen blir det mys med tjejerna :) Hinner nog skriva lite innan dess i alla fall.


Såhär ser ritningen på Ungdomens hus ut. Och det är typ så det ser ut också ;)

Pussen då ♥


Vem åker ?


Jaa , vem tror ni åker ikväll ? Jag både tror och hoppas att Calle åker. Och nästa vecka tar Erik hem segern ! :D:D

Blev en hemmakväll idag. Vill vara pigg i morgon på matchen !

Pussen ♥


Fredaag tjalalalala :D:D

Heej !

Kom precis hem från skolan. Fyfan vad den här dagen har gått segt ! Men vi börjar ju åtta och slutar tre så det brukar typ kännas så varje fredag. Hittills har det inte hänt så mycket under dagen. Fick tillbaka SO-proven , 17/20 fick man såklart ;)

Ikväll blir det fredagsmys hos Saga älskling :D Slaggar nog där , men det är tidig morgonmatch i morgon så jag kanske drar hem och sover istället.

Pussen då !


.. älskar jag , haha ;D

Godnatt !

Ska gå och börja fixa mig för sängen nu. I morgon är det fredag :D Kommer bli innebandyhelg för mig :D:D Fan vad jag läntar ! Match med laget , 94:orna och så är det ju invigning av Satelliten :)


Snow

Har precis lagt in snöflingor på bloggen ;D Haha , vet inte om jag tycket det blev så bra .. Resten av bloggen har ju ingen julstämning alls. Har även suttit och lekt lite i Photoshop och försökt få fram en ny design men det går asdåligt :/ Är verklgien trött på den jag har nu.

Sorry för alla bildlösa inlägg , men jag hittar inga roliga bilder.

Pussen !


Slapp torsdag

Heej !

Idag har jag haft en asslapp dag ! I skolan hade vi bara två lektioner ; mentorstid och idrott. Idrotten var jag dessutom inte med på så jag har bara haft mentorstid idag , haha ;P Skulle kunnat stanna hemma om jag visste det.

Efter skolan drog Kajsa , Saga och Vendela hem till mig. Haha , vi bakade havrebollar som blev asäckliga ! Men vi improviserade bara :P Heh , de smakade typ bara smör och havre.

Nu ska jag plugga tyska , Puss&Kram


Vinterdag !

Heej !

Fyfan vad kallt det var varit idag ! Det var frost ute hela dagen , första gången för i vinter :) Men i december blir ju inte kylan lika jobbig , eller vad säger ni ?

Hade fys-flås på idag på idrotten. Brukar inte vara så jobbigt , men idag var det seriöst asjobbigt ! Haha , tur att jag gillar fys då ;D Älskar känslan efteråt !

Sedan var det ju träning , nicenice :) Körde lite frislagsövningar som vi typ ska testa på matchen på lördag. Vi ska utklassa dem ! :D:D

I morgon har vi klädsim :P Haha , får se hur det går ?

Kisses ♥

Jingle Bells



Hahaha julstämningen är på topp ;D;D

Första december

Tjatja !

Har precis pluggat massa NO till NO-provet i morgon. Ni måste hålla med om att vi har NO-prov typ hela tiden ? Går ju i sjuan liksom :$

Idag är det första december ! Då får det gärna vara kallt och snöigt :) Det snöade faktiskt lite idag ! Fast det smälte bort direkt såklart.

Haha , hade en asskön vikarie på engelskan och matten idag ;D Önskar fan att han var vår mentor ! Varför är det alltid vikarier som är bra och de riktiga lärarna skittråkiga ? Konstigt det ..

Aja , nu ska jag äta :)

PUSS ♥


Haha , nån mer än jag som har fått chokladkalender ? ;P


RSS 2.0