Simmat

Har precis varit och simmat igen :) Haha , hade totalt glömt bort det och så kom pappa in på mitt rum och sa att det var dags att gå. Fatta inget då heller. Snacka trög man kan va ibland va ?

Sitter och lyssnar på Idol just nu , orkar faktiskt inte titta. Måste titta på förra veckans True Blood innan den här veckans kommer ikväll. Men det är ju inte precis något jobbigt ;)

Skriver nog inte mer ikväll men i morgon skriver jag såklart :) Och jag har pratat lite med dom bästa och det blir stan i morgon , vet inte riktigt hur många som ska följa med men det får jag väl reda på då.

Nu måste jag börja titta på True Blood om jag ska hinna !

Puss puss <3


Pluggaaa ...

Heeej bloggen !

Shiet vad jag har mycket läxor och prov just nu. Asså allt på en gång , vad tänker dom med ? Säkert kuken. Hur som helst hade vi ju NO:provet idag och det tror jag gick hyfsat bra i alla fall.

På det försov jag mej i morse - inte särskillt kul det heller. Men pappa kom in och väckte mej (tack !) efter tjugo minuter så jag hann med bussen ändå. Haha , trodde faktiskt inte jag skule göra det men när jag skyndar mej kan jag ;)

I morgon slutar vi haöv tolv ! Och så har vi ju sovmorgon till halv tio så det blir bara två timmar i skolan :D Funderar på att åka till stan med några av tjejorna men vi får se hur det blir.

P&K ♥


Danny MacAskill



Var bara tvungen att lägga ut den här videon. Nån mer än jag som är imponerad ?

Kallt :S

Hej och förlåt för dålig uppdatering .. Som jag sa igår så kommer jag hem så sent från skolan. Den här veckan har vi dessutom två prov , samma sak nästa vecka. Blää hatar att alla prov ska komma på samma gång , och lärarna lyssnar ju när man klagar ? Näe.

Men vi fick i alla fall lite sovmorgon i morse :) SO:n var inställd så idrotten flyttades eller vad det var. Aja , det var hur som helst skönt att kunna sova lite längre :P

Nu börjar man på riktigt märka att det inte är sommar längre. I morse var det svinkallt ute , kan inte varit mycket mer är noll grader. Höll på att frysa fingrarna av mej ! Så i morgon blir det vantar och mössa som gäller ;P Haha.

Näe nu blir det ett litet tags nördande framför farmville :P

See you later alligator xD

Piggelin xD

Hejsan ,

Måndag idag .. Har faktiskt varit ovanligt pigg idag ! Och glad :) Ingen aning varför men det är i alla fall skönt , haha.

I skolan hände det väl inget speciellt. Åkte hem till Vendela efteråt , Kajsa var med också , men jag hann inte vara där så jättelänge. Det blir alltid så himla lite tid efter skolan eftersom vi slutar så sent ! Känns som att det enda man gör är att gå i skolan eller plugga.

Oj Idol har börjat ! Puss <3

Tjejmiddag

Heej !

Ingen bloggning igår ! Hade väldigt fullt upp .. Vaknade vid halv tolv och sen skulle jag äta frukost , fixa mej och städa innan ett. Det var knappt att jag hann det. Aja , vid ett åkte jag och simma. Det var faktiskt riktigt skönt ! Tror det är för att jag inte tränat på länge för annars brukar jag tycka det är asjobbigt x) Sen var det direkt till stinsen för att köpa bland annat en födelsedagspresent till Bettan. Och sen till Bettan , som hade tjejmiddag och övernattning. Jättemysigt :P

Haha , blev lite rörigt däruppe ? Aja , hoppas ni fattar.

Är skittrött just nu , vakna tjugo i åtta i morse (!!!!!!) och då var alla redan uppe så jag hade ingen lust att somna om igen .. Så i kväll blir det tidigt i säng ;)

Kramkram !

Godnatt !

Heej ,

Det här blir ett kort inlägg för jag är så himla trött :P Dygnet blir helt omställt när det är skola ! Jobbigt :S

Aja , Jassie var ju här på middag och vi hade jättekul , flumma typ hela kvällen som vanligt x) Sen satte vi oss och kolla på massa klipp från youtube , kanske lägger upp ett i morgon.

Nu ska jag bara sminka av mej och hoppa i säng ! Kan ändå inte sova särskillt länge eftersom jag ska och simma i morgon på förmiddagen .. Brukar inte gilla det , men det är det enda jag får göra tills benet är bra igen.

Nu ska jag sminka av mej och sen blir det sängen !

Godnatt på er sötnuusar <3

En vecka till

Hej ,

Skönt med fredag ! Men jag var precis hos läkeren för att kolla mitt ben. Har haft ont i knävecket och ner på baksidan av låret ett par dagar och det har varit lite svullet med tydliga blodådror och sånt. Så jag kollade som sagt upp det idag. Han kunde typ inte riktigt säga vad det var , men det var nån slags infektion i muskeln. Så nu får jag inte träna hela nästa vecka heller ! Känns såklart skönt att det inte var värre för dom sa först - på telefon asså - att det kunde vara en ådra som hade släppt och det hade ju varit asläskigt ! Men ändå - jag får aldrig börja.

Okej nu ska jag inte bara prata om mitt ben hela tiden. Det är ju fredag :D Om två timmar kommer Jassie och hennes familj på middag , ska bli jättekul :)

Nu ska jag gå och dricka te :P Haha ,

Puss ♥


Fjärilar




Tog dom här fotona i Tyskland i somras , tycker dom är så härliga x)


Slutat tidigt

Heej , jaa jag är redan hemma :) Egentligen skulle vi ha "Lilla VM" (??) på sprtfältet till halv fyra idag , men vi fick sluta ett för att det regnade så mycket :D Haha , första gången man är glad för dåligt väder ? Fast jag frös på jävla mycket ! Svinkallt asså ! Hela vägen från bussen tänkte jag "Åhh , snart år jag bada ! Åhh , snart får jag bada ! Åhh snart får jag bada ! .." Men sen kunde jag inte göra det för man måste tydligen hålla på och fixa med det ett dygn tidigare -.- Fattar inte varför , men aja , nu fryser jag i alla fall inte så mycket ;)

En sak som jag är asglad för är att mitt lår typ är helt bra ! :D Nästan i alla fall. Jag tror inte det var en bristning - som tur är - för då skulle det inte läka såhär snabbt. Hoppas jag kan börja träna snart igen !

Pussen !


Måste bara säga ..

.. att jag verkligen älskar att blogga ! När vi la ner Vädurarna tänkte jag att jag skulle ta en paus , men jag startade ju den här bara nån vecka senare. Jag måste få blogga , det bara är så !


Tröött

Ahh , råkade skriva ett helt inlägg på min förra blogg och sen raderade jag det utan att tänka på att jag hade kunnat kopiera det ! Har hänt förut också , men då har jag bara hunnit skriva väldigt lite.

Gud vad jag har varit trött idag ! Ändå la jag mej inte särskillt sent igår , men aja i morgon har vi sovmorgon så då får jag väl sova liite mer i alla fall ;)

Idag har det typ inte hänt nånting .. Skola och sen hem och titta på tv , haha liv man kan ha va ? ;P Näe , men ni vet ju att jag brukar ha lite mer på gång :P

I kväll är det ju True Blood men jag kommer tydligen inte få se på det för att alla andra ska "sova" (?) -.- Tur att man kan titta på det på datorn.

Kanske skriver mer senare , hoppas jag hinner det. Har två matteläxor tills i morgon , fråga mej inte varför.

Vendela


Vilse i skogen vandra vi omkring ..

Halloj x)

Blev bara ett inlägg igår , kom på att jag hade en massa läxor så det tog resten av kvällen.

Idag känns det mycket mycket bättre i låret ! Är faktiskt inte säker på om det verkligen är en bristning för jag kan nästan gå på det nu ! Men jag skiter faktiskt i vad det är , är bara så glad över att det inte var så farligt som jag trodde :)

Haha , hade origentering idag på idrotten - jag får vara med ändå bara att jag går istället för att springa. Gick med Kajsa och Aldis och vi gick typ helt vilse så vi missade heöa engelskan ! Fast vi var inte dom enda för två andra grupper var också helt fel. Och Kajsa hade asmånga av dom andras nycklar så dom kunde ju inte komma in i sina skåp .. Höhö , blev lite knäppt där va ? ;)

Näe , nu ska jag göra nåt vettigt ;) Puuss ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 


Typiskt mej ..

Hejhopp gummisnopp x)

Är på mycket bättre humör nu än vad jag var igår , kanske märks ? Aja , känns hur som helst mycket bättre i låret nu så det är inte alls lika farligt som förra gången :) Lättad !

Glömde att vi hade sovmorgon idag så jag ställde som vanligt väckarklockan på halv sju och masade mej upp då. Sen fick jag asbråttom - förvånade ? - och missade bussen. Sen när jag tillslut kom fram till skolan började det komma massa andra från klassen och såklart fatta jag ingenting. Haha , hade till och med ringt Saga på morgonen och sagt att jag skulle komma försent ;P Inte bara jag som är ouppmärksam ? Hihi :P

Asså ni som känner vet att sånna där saker är typiskt mej. Gud , har aldrig koll på nåt ! Men jag har faktiskt bättrat mej , då kan ni ju gissa hur jag var förut ? ;)

Missade ju träningen idag - IGEN ! Har bara kunnat vara med på en friidrottsträning den här terminen , det är seriöst illa -.-

Kramkram :*


Lite bättre

Hej och förlåt för förra inlägget. Men jag hoppas ni överlever :P

Känns lite bättre nu. Både i låret och med att jag inte kommer kunna träna på ett tag till. Hoppas verkligen verkligen verkligen att jag ska kunna träna om ett par dagar i alla fall. Det ska ju tydligen vara bra att börja träna lite smått , även fast man inte är helt bra. När man har muskelbristningar asså. Men då måste man nog vara lite bättre än vad jag är nu.

Är lite rastlös just nu , höhö har inte ens några läxor .. Men jag kommer väl på nåt att göra :)

..

Okej förlåt om det här blir ett skitinlägg men jag är bara så jävla arg nu ! Min lårmuskel har brustit igen och jag orkar seriöst inte mer ! När i helvete ska jag få börja med allt igen ? Alla tror typ att jag har slutat med friidrotten och snart blir det väl samma sak med innebandyn. Ahh , herregud varför ska allt komma på en gång ? Brukar ju aldrig vara sjuk eller skadad ! Som det känns nu vill jag inte ens gå till skolan i morgon.

Matchen slutade hur som helst 4-1 till dom så det var väl helt okej med tanke på att dom är ett av Sveriges bästa lag. Det känns som att vi har kommit närmare dom så det är ju bra .. Men jag kommer ju tydligen ändå inte få spela om det fortsätter så här , eller hur ?? Gud borde inte blogga om det här när jag är så arg , men jag kände verkligen för att skriva av mej ..

Match mot Barkaby

Snart ska jag iväg och spela innebandymatch. Första för mej den här terminen :D Känns asbra ! Vi spelar mot Barkaby som är ett av dom svåraste lagen , men jag hoppas det går bra ;) Såklart ? Hihi :P


Gamla lagfotot ;)

Godnatt

Heej :)

Tänkte bara säga godnatt medans mina plantor planteras på farmville :P Haha , man blir fan beroende av det där ! Askul , men jag fattar inte hur jag ska kunna sluta .. Men det behöver jag ju inte göra heller , hihi ;)

Godnatt sweethearts <33

Marley och jag


Har precis sett klart den här filmen. Hade hört ganska mycket bra om den och det var väl det den var ;)

Vendela åkte hem vid halv nio kanske. Blev som jag trodde - en riktig slappdag. Höhö , nördade guitar hero typ aslänge ;P

Kanske skriver mer senare ikväll , men jag tror inte jag kommer på nåt att skriva , vad kan hända en sån här vanlig lördagskväll ? Hihi ..

Bilder från igår

Godmorgon !

Haha , okej det där kanske lät lite fel men det var faktiskt bara tre timmar sen vi gick upp ;) Så vi har sovit jättegott x)

Tänkte lägga upp lite bilder från igår :) Tog inga på galaxen eftersom jag inte hade mobilen på mej då men i stan tog vi ganska mycket bilder. Okej , typ alla är drivbilder men aja.












Haha , vendela är arg ?? ;)<3


Den där bjuder jag på ..




Höhö , lite skillnad ? Mina är typ assmutsiga :P

Alla bilder var typ från en hattaffär , dom hade hur mycket hattar som helst ! Haha , kul man kan ha va ? ;)

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag , blir väl mest slappa. Vi skulle egentligen få gäster ikväll men Pernilla är fortfarande sjuk så det blev inget. Dom skulle egentligen kommit förrförra veckan men då var vi ju också sjuka. Dom får väl komma nån annan gång :)

Kisses ♥

Stan och galaxen

Heej !

Jaa , nu är vi ju hemma från galaxen , men det har vi varit ett tag .. fick ju inte stanna så länge precis -.- Men aja , det var askul ändå ;)

Just nu ligger Vendela brevid mej och sover , haha hon somnar alltid x) Gullunge !

Kommer nog också somna snart. Fast klockan är ju inte så mycket , men jag har gått på stan i fem timmar och sen var vi tvugna att stressa asmycket innan galaxen.

Juste , kanske ska berätta vad jag köpte i stan ;) Ett par jeans - bara vanliga blåa - , ett linne och en t-shirt/tunika. Kommer kanske bilder senare - både från kläderna och mej och Vendela :)

Näe , nu ska jag gå och sminka av mej och borsta tänderna ifall jag somnar ;)

Puss !

Sommaren ..


Ulvön 08

Längtar redan till sommaren. Vi pratade om det i skolan och jag kom på att det enda jag gillar med vintern är julen , nyår och snowboardåkning. Kan inte komma på något annat , i alla fall inte här i Stockholm. Det kommer ju typ ingen snö alls. När farfar bodde i Kiruna åkte vi dit varje år och det är sån himla stor skillnad ! Där är det ju verkligen vinter ! Hemma är det ju bara slask. Näe , vinter är nog inte min grej riktigt ..

Perfekt fredag !

Jaa , ni läste rubriken. I morgon kommer bli en helt perfekt fredag ! Först slutar vi innan lunch , bara det gör ju att man blir på 100 gånger bättre humör x) Sen åker ju jag och Vendela till stan och shoppar och efter det åker vi till mej eller Kajsa - jaa nån av oss i alla fall - och fixar tröjor och smink och allt det dära till galaxen :) Och sen så ska Vendela sova hos mej :D

Det är bara en tråkig sak och det är att vi inte får stanna längre än till elva på galaxen -.- En av anledningarna är att Saga och Kerstin har tidig basketmatch på lördag och den andra anledningen får ni fråga pappa om. Seriöst , elva ? Tycker i alla fall jag är tidigt när det slutar ett .. Men jag längtar ändå asmycket ! ;D<33

Paddlingen :D

Hej alla !

Fan vad jag är trött ! Vaknade mer än en gång i timmen i natt ! Fattar inte varför , men nu när jag kom hem sov jag lite så nu känns det lite bättre :)

Det var en väldigt kort dag idag , i alla fall kändes det så eftersom vi paddlade direkt efter lunchen. Innan det hade vi bara två lektioner. Paddlingen var hur som helst askul ! Haha , typ hälften plurra ;) Jag och Vendela åkte tillsammans i nån kanot - som jag inte kommer ihåg var den kallas - som inte välte så lätt så för oss gick det bra :) Men det såg ut som att vi hade ramlat i för killarna skvätte vatten på oss hela tiden ! Speciellt Lundin och Hjalle , ajabaja ;P Men vi skvätte ju på dom också så jag ska väl egentligen inte säga nåt .. Hihi ;D

Dåligt med bloggandet ..

Hej och förlåt att jag inte skrev igår ! Först hade jag ju piano , sen prata jag med Vendela i nästan två timmar och så hade jag en del läxor. Och så var det ju både Idol och Andra Avenyn ! Hihi , *skyller ifrån mej* ;) Nejmen , jag hade faktiskt ingen tid över.

Det kliade fortfarande från bom dära jävla kardborrarna igår ! Idag också faktiskt , men det var inte alls lika mycket. Fattar inte hur dom där små stickorna kan sitta kvar när man duschar och allt ?

Juste idag fick jag börja träna igen ! Fan vad skönt det var ! Vi hade fysflås på idrotten och till och med det var kul ! Haha , märks kanske att jag inte tränat på länge ? :P På innebandyträningen kändes det som jag aldrig haft så kul när jag spelat innebandy förut ! I alla fall inte på träning men ändå ! Shit , skulle kunnat hållt på i timmar.

Nu måste jag duscha , har fortfarande inte gjort det. Har faktiskt inga läxor tills i morgon så det är ju skönt :) Men det är ju True Blood sen och innan det ska jag hinna se förra veckans avsnitt eftersom jag missa det. Kommer nog missa Idol i kväll , men det är ju inte så viktigt ;)

Oj , blev ett rätt långt inlägg ! Hoppas ni orkar läsa allt :P

P&K !

Nya galaxen :D

Läste på en plansch på skolan att det ska öppna ett nytt galaxen på fredag ! Wohoo ! Asså jag blev assur när dom rev det förra så nu måste jag verkligen kunna ! Och det tror jag jag kan för vi slutar innan lunch då ! Kan det bli bättre ? :D

Måndaag tjalalalala ..

Hejsan alla sötnosar , och även ni som inte är så söta ;)

Kom precis hem från Kajsa , spelade såklart fifa haha x) Askul , i alla fall om man ligger upp och ner och försöker samla på sej så många röda kort som möjligt .. Hihi , vi är så roliga eller hur ? ;)

Höhö , hade sex och samlevnad idag istället för NO :P Juntunen var på älgjakt eller något sånt. Hade en asskön lärare och alla skrev typ skitmånga frågor så någon av dom borde väl vara lite seriösa , hihi.

På busshållplatsen skulle såklart Hjalle-Balle kasta kardborrar på mej så jag är helt rödflammig på hela ryggen -.- Kliar och svider som fan ! Skrubbade asmycket hos Kajsa och jag kommer behöva duscha och tvätta håret nu flr jag har massa sånna där stickor i hela håret.

Aja , nu måste jag göra SO-läxan , puss !


Städning och pluggning

Nu är jag hemma och har både städat och pluggat matten. Skönt att ha det mesta gjort i alla fall ;)

Kom just på att det är skola i morgon -.- Aja , nu har jag i alla fall pluggat i kapp lite.

Puuss <3


Sovit hos Vendela

Heej älsklingar :)<3

Är hos Vendela , har sovit här :) Sorry att jag inte skev så mycket igår , men vi hade ingen lust att sätta oss vid datorn.

Vi somnade faktiskt väldigt tidigt ! Hahaha , båda var aströtta x) Men det blir ju så när det är skola för då går man ju upp astidigt. På sommaren kan man ju vara uppe hela natten och sen sova på dagen.

Men jag måste gå hem snart för jag har ju massa läxor och sånt. Och sen kommer Sonja också så jag måste ju bli klar tills dess :)

Lite fix med designen

Jao , har ändrat designen lite nu :) Tycks ? Är inte helt nöjd med bakgrunden , tror inte jag ska ha den dära rosa , men det fixar jag senare i så fall. Orkar inte nu.


Godmorgon ;)

Som sagt blev det ingen grönan idag :( Men Vendela kommer nog hit ändå , och kanske Saga också.

Har ju mycket annat också som jag måste göra nu i helgen. Mest läxor , som jag skrev igår. Men det får bli i morgon ;)

Kisses :*

Ingen grönan ..

Nu är jag hemma från middagen :) I början kände jag mej lite uttråkad , men sen var det faktiskt väldigt kul !

Har pratat med Saga och Kajsa igen om grönan och för dom verkar det inte bli något. Saga kanske skulle följa med om hon mår bättre då. Jag tror faktiskt inte vi heller åker. Då är vi ju bara två personer och det känns roligare att åka allihopa.

Sen kommer jag typ behöva plugga läxor resten av helgen -.- Usch , gosh vad det är jobbigt att komma tillbaka när man har varit sjuk så länge ! Allt på en gång , plus alla andra nya läxor och sånt. Näe , det är riktigt bajsigt.

Jesus vad jag är trött nu asså ! Klockan är typ ingenting , men jag har varit trött hela dagen så det ska verkligen bli skönt att sova ut !


Hahaha , på Duvbo-cupen ;)

Ändringar ?

Nu blev det typ ändrat så vi ska till Marikas kompis istället för att dom kommer hit så jag kanske inte kommer kunna blogga så snart i alla fall. Men vi kommer säkert åka hem tidigt så då skriver jag igen :)

Alla sjuka

Tjenare bloggen ;)

Jao , nu är jag hemma från skolan. Eller jag kom hem för ett tag sedan men jag har pratat med Kajsa sen dess :) Hon är ju sjuk , tycker så synd om henne. Saga är också sjuk :( Men båda mår mycket bättre idag så jag hoppas dom blir friska tills i morgon. Vi ska till grönan då så det skulle vara vara astråkigt om det inte blir av den här gången heller.

I kväll kommer Marikas kompis familj på middag hos oss. Orkar egentligen inte , men aja behöver ju inte vara med hela tiden.

Nu måste jag gå och byta byxor för mina fick värsta lerklumpen på sig när vi origenterade på idrotten :S Det var typ en stor lerpör som jag inte såg så mina skor ser inte heller så underbara ut. Aja , skriver senare i kväll :)


Stinsen

Hej alla :)

Som ni ser så har jag fixat headern nu ! Fast resten av designen är fortfarande kvar på att göra-listan .. Ska fixa det så fort jag kan såklart ;)

Var ju i skolan idag och det kändes faktiskt rätt konstigt att komma tillbaka igen , fast det bara gått en vecka ! Var asseg i huvet hela dagen. Hoppas det går över tills i morgon för jag ligger efter i en del ämnen. Men jag kommer behöva ta hem och jobba i helgen för det kommer ju nya uppgifter hela tiden.

Aja , efter skolan åkte jag och Vendela till stinsen och shiet vad jag behövde det ! Hihihi , har typ suktat efter det hela veckan ;) Köpte en kofta och en bh.

Blir bara ett inlägg idag , för jag har lite läxor nu som jag måste göra -.- Tillbaka till verkligheten igen ..

I morgon är det fredag :D Haha väldigt skönt att bara ha två dagar i skolan innan helgen ;)

Näe , nu måste jag göra dom dära läxorna , puss !

H&M



Heej , nu har jag tittat på tv i timmar. Kul att läsa ? Näe , men jag har så jävla tråkigt så jag har inget kul att skriva. Men jag hittat några riktigt snygga grejor på H&M :) En av dom ser ni här över. Vad tycker ni , gillar ni också den ? ;)

Neej , nu ska jag komma på något kul att göra ! Kommer snart bli sinnessjuk av att bara sitta och nörda hela dagarna. Men i morgon kommer jag kunna gå till skolan. Inte för att man blir mindre sinnessjuk av det , men man får i alla fall träffa människor :P

Och herregud förlåååt för designen ! Den där jag höll på med igår blev bara skit och jag tappar tålamodet så jävla lätt ! Men jag ska försöka sätta mej med hela rubbet så snart jag orkar , lovar !


Galna tjejen ?

Hahaha , alla har säkert redan sett den här men jag måste bara lägga ut den :P Fattar inte den här tjejen riktigt ..?



Tycker ändå att det är lite läskigt :S Fast synd om henne måste det ju ändå vara , skulle skämmas ihjäl !

Godmorgon godmorgon i köööör !

Godmorgon bloggen !

Fast jag har varit vaken ett tag , telefonen ringde några gånger -.- Är som ni kanske märker hemma idag med. Men jag tror jag kan gå till skolan i morgon för ögat är nästan bra idag :) Sms:ade med Vendela förut och hon berättade att det var ganska många som var sjuka idag. Kajsa och Saga till exepel :( Det var dem jag hade bloggen med för er som inte räknat ut det ;)

Aja , har väl inte så mycket annat och berätta. Det händer inte precis så mycket kul här hemma .. Skriver mer senare :)

Puss puss :*

Fullt upp nu på kvällen ..

Hej och förlåt för att jag inte har skrivit. Vi fick gäster nu på kvällen och jag hade ingen lust att sätta mej vid datorn då. Det här blir ett jättekort inlägg för Andra Avenyn har redan börjat. Och sedan är det ju True Blood och det missar man ju inte ;)

P&K !

Update : Märkte att det inte alls var True Blood ikväll ;) Var så förra veckan med ! Men det känns liksom som ett .. tisdagsprogram :P hihi

Design

Sitter just nu och försöker få fram en snygg design , bara så ni vet ;) Tänker ju inte ha den här hela tiden !

Puss !


Välkommen till min nya blogg!

Heej :)

Jaa , tänkte börja blogga igen nu så får vi se hur det går ..  Hade nyligen en blogg med två kompisar som vi slutade blogga på efter något år. Vi har inte tagit bort den så ni kan gå in HÄR och titta om ni vill ;) Då får ni veta lite mer om mej. Men jag tänkte ändå berätta lite om vem jag är ..

Jag heter Vendela och är tretton , går i sjuan på Edsbergsskolan. Bor varannan vecka hos mamma och varannan vecka hos pappa , båda i Sollentuna. Har sex syskon , men inte alla på en gång som tur är ! ;P Är ju såklart mycket med kompisar och så idrottar jag en del. Spelar innebandy och friidrottar. Sedan spelar jag piano också , men det är inte så kul ;P

Just nu sitter jag hemma och är sjuk .. Fast jag börjar verkligen bli bättre vilket är asskönt ! Har varit sjuk i mer än två veckor så jao , det skulle ju kännas kul att få vara med på allt nu efter sommaren. Har redan missat en innebandy-cup , en friidrottstävling och massa annat så jag är lite irriterad på att vara sjuk. Hoppas på att kunna gå till skolan i morgon , men det tvivlar jag på för mitt öga ser asläskigt ut ! Det är typ helt rött och svullet.

Oj , kanske ingen bra start på en blogg att gnälla , men men ni får stå ut ;)

Kyssar Vendela


RSS 2.0