Covenant

Hejhej :)

Har precis tittat klart på Covenant som gick på sexan tills nu. Inte riktigt min typ av film , men den var ganska häftigt gjord.

Haha , är redan trött som ett as , men jag ska nog försöka hålla mig vaken ett tag till. Det är ju sista kvällen utan skola dagen efter , i alla fall nu på lovet. Gissa vem som kommer sörja mest i Sollentuna i morgon ?

Puss på er !

Fame

Hej mina små älsklingar :)<3

Kom hem från bion för typ en halvtimme sedan. Vi såg Fame som var helt okej :) Det var i alla fall jättekul att träffa Sandra. Det var aslänge sedan vi sågs !

Ikväll blir det väl att titta på någon film och ha det mysigt ;) Bloggar mer sen , puss !

Bio med Sandra

Jag ska snart iväg på bio med Sandra så jag kommer nog inte blogga mer förren ikväll. Pussen sålänge ! <3

Halloween med laget

Heej ,

Shit förlåt för all dålig uppdatering ! Jag trodde jag skulle blogga mer än vanligt nu på lovet , men jag har ju inte ens bloggat varje dag !

Igår hade jag totalt fullt upp. Jag tänkte vakna tidigt så jag skulle hinna med att köpa klänning och allt det där. Klockan tolv kommer Marika in och väcker mig och jag får såklart skitbråttom. Jag hann i alla fall och det är ju huvudsaken.

Halloweenfesten var jättekul :D Vi såg på tre filmer Saw, Trick or treat och The proposal. Fastnade framför allt för Saw som jag faktiskt inte sett förut. Tortyrfilm som ändå har en bra handling , vilket de flesta tortyrfilmer jag sett inte har.

Haha , såhär såg jag ut :



Fick ingen bättre bild , men ni får stå ut .. ;)

PussOchKram Vendela

Hatar att inte ha någon rubrik ^^

Heej ,

Ska snart titta på Inlåst :) Min hjärna verkar stå helt still ikväll , så jag vet inte om jag kommer blogga mer. Men vi hörs ju i morgon , right ? ;)


Gammal bild.

Puss&Kram !

Dålig uppdatering

Förlåt. Ni vet varför. Har inte haft tillgång till någon dator.

Asså har jag missat något som händer i Kista just nu ? Alla bussar är 20 minuter sena för att det är så mycket folk och trafik där. Fattar ingenting :S

Idag har jag varit i Stinsen med Kajsa , Saga och Vendela. Haha , försökte hitta kläder till halloweenfesten i morgon. Hittade en klänning som var helt perfekt , men jag vet inte om jag ska köpa den för den var lite dyr för att bara användas en gång. Ska åka tillbaka i morgon och bestämma mig då.

Nu har jag i alla fall en dator igen så nu kommer jag uppdatera som vanligt :)

Puss Vendela


Händelselös dag .. ?

Hej och förlåt för dålig uppdatering idag. Det har varit massor av krångel med datorer och sånt , och så satt jag ju barnvakt till Theo.

Egentligen har det inte hänt ett skit idag. På ett sätt var det väldigt skönt att inte ha några "att göra". Dessutom så har jag läst asmycket , vilket jag inte hunnit göra sedan sommarlovet. Läser en jättebra bok som heter Hungerspelen. Rekomenderas verkligen !

Jag kommer nog inte blogga mer ikväll , men jag hoppas att jag har bättre tillgång till dator i morgon.

Puss och godnatt !

Barnvakt

Godmorgon :)

Idag sitter jag barnvakt til Theo. Men nu har han blivit bättre på att inte bajsa på sig så jag hoppas på att slippa torka bajs ;)

Jag orkade inte titta på Sleepy Hollow igår , men de andra två såg jag. Idag går uppföljaren till Jag vet vad du gjorde förra sommaren klockan 21:05 för er som vill se.

Det kommer nog inte bli så mycket bloggande under dagen eftersom jag är barnvakt , men ikväll bloggar jag ikapp ;)

Puss sålänge !

Nya hårfärgen



Man ser typ ingen skillnad , men där har ni i alla fall en bild att titta på ;) Vad tycks ?

Skräckvecka på tv400



Ni har väl inte missat att det är skräckfilmsvecka på tv400 nu på höstlovet ? Blev jätteglad när jag hörde det , men många av de som kommer gå har jag redan sett. Hihi , älskar ju skräck ;D

De filmerna som går ikväll är Scary Movie 3 - börjar 19:25 - , Jag vet vad du gjorde förra sommaren - börjar 21:05 - och Sleepy Hollow - börjar 23:05. Fattar inte varför de räknar Scary Movie som en skräckfilm , är inte det en komedi ? Alla Scary Movie-filmerna är ju parodier på skräckfilmer (?) ..

Jag kommer nog titta på alla filmerna. Har redan tittat på Scary Movie , men det gör ju inget ;) Haha , sedan får vi ju se hur det går för mig att lyckas hålla mig vaken under Sleepy Hollow ..


Hårfärgning :)

Hej !

Är precis hemma från Kajsa , som är frisk nu ! Eller jaa i alla fall smittofri. Åkte dit direkt efter träningen och så färgade vi håret ;D Blev nöjd , fast hade nog velat ha det lite mindre rött. Men det skulle ju kunnat bli katastrof , så jag klarar mig ;)

Träningen var roligare än jag trodde den skulle bli. Så jag kommer gå på den på onsdag också :) Fast det hade jag nog gjort ändå ..

Orkar inte lägga ut någon bild på håret nu , men ni kommer ju få se någon annan gång.

Har för tillfället ingen laddare till datorn , så om ni undrar varför jag inte bloggar så kan det bero på att batteriet är slut.

Puss !

*Jag vill sova*

Godmorgon.

Om en halvtimme ska jag iväg på innebandy. Är astrött. Varför kan vi inte ha träningarna liite senare i alla fall ? Aja , nu är jag ju uppe så det är väl lika bra att försöka rycka upp sig.

Jag vet inte om det blir så mycket bloggande idag. Kajsa skulle kanske vara tillräckligt frisk för att färga håret när jag kommer tillbaka från träningen :)

Men nu måste jag gå och fixa i ordning mig , vill ju inte missa bussen !

Pussen då !


Lång träning

Tjenare ;)

Har precis kommit hem från innebandyn. Det är så hilma mycket roligare när man har långa träningar. Och i morgon blir det ännu längre , fast det är ju i och för sig mer som ett läger.

Hehe , på fredag är det ju halloweenfest med laget ;) Pris för bästa utklädnad , fan vad jag kommer vara överlägsen .. Önskar jag att jag hade kunnat säga.

Näe nu blir det duschen för mig , men jag skriver såklart mer senare :)

Puss
Vendela

In the garden ?

Nu har jag burit in alla våra trädgårdsmöbler. Och mamma menar att det är under min värdighet att ha idrottskläderna i en plastpåse.

Halv tre är det innebandyträning. Känner mig så seg så det ska bli jätteskönt att få röra på sig och träffa tjejerna.

Kisses my darlings ♥

Vintertid

Godmorgon ,

Fast egentligen vaknade jag för aslänge sedan. Lite korvigt att missa en sovmorgon , men då blir ju dagen länge i alla fall ;)

Sitter och tittar runt på mobiler. Min gick ju sönder i våras och jag har fortfarande inte haft råd att köpa någon ny. Men jag hoppas på att kunna göra det snart för jag orkar inte vänta till julen.

Pussen då !

Kvällens outfit


Kofta : Bik Bok
Linne : H&M
Jeans : Cheap Monday

Med det säger jag godnatt. Är verkligen astrött. Det är konstigt egentligen eftersom jag sov närmare tio timmar i natt. Bara jag inte börjar bli sjuk ..

Seg .

Heej ,

Förlåt för dålig uppdatering idag , men jag har ärligt talat inte orkat. Har varit asseg hela dagen och inte pallat göra ett skit. Men aja , jag har ju hela livet på mig att ha kul ;)

I morgon är det söndag och lååång träning. Får hoppas att jag håller mig frisk tills dess .. :S

Kramar Vendela

3


Britney Spears - 3

En låt som spelas en del här hemma ;) Vad tycker ni om Britneys nya låt ?

Good morning ..

Godmorgon alla fina !

Har hänt rätt mycket sedan igår .. Hade såklart skitkul med Sonja , som vanligt ;) Men sedan ringde även Kajsa och berättade att hon hade fått svininfluensan .. Så nu är det väl bara att hoppas på att inte få samma sak. Brukar inte vara så mottaglig , men grisen är ju väldigt smittsam. Och dessutom så har Saga samma symtom. Åhh , tycker så synd om er tjejer !

Men det känns i alla fall skönt att får åtminstone en liten del av höstlovet ;) Det var asskönt att få sova ut idag. Kändes som om jag inte sovit tillräckligt på flera månader !

Krya på er nu tjejor ! Pussen ♥

I väntan på Sonja ..

Hejhej!

Sonja blev lite sen så jag sitter och väntar på att hon ska komma :) Är egentligen skittrött , fattar inte hur jag ska klara kvällen utan att somna.

Näe , nu ska jag ringa och se vad hon har tagit vägen ;)

Pussar !

HÖSTLOV!


Foto från förrförra (?) veckan

Äntligen HÖSTLOV !! :D Gosh vad skönt det känns ! Dagen gick aslångsamt såklart. Haha , det är alltid så när man längtar efter något ;)

Om en kvart ska jag gå och möta en kompis jag träffade i fjällen i vintras. Det var jättelänge sedan vi sågs så det ska bli skitkul.

Skulle ju färga håret idag , men Kajsa är sjuk och vi skulle göra det tillsammans så jag får vänta tills hon mår bättre. Krya på dig gullunge !<3

Puss&Kram Vendela

Russian Roulette

Rihanna - Russian Roulette


Vad tycker ni om Rihannas nya låt ? Jag vet faktiskt om jag gillar den eller inte. Hon har i alla fall betydligt bättre låtar.


Sushi :D

Hihi , har precis ätit en asgod sushimiddag ;) Älskar sushi !

I morgon är det fredag och sedan är det äntligen höstlov ! Behöver verkligen det. Måste gå och lägga mig mycekt tidigare nu än vad jag behövde i början av terminen. Man är liksom inte utvilad på vardagarna längre , hur mycket man än sover. Hatar det.

Måste göra min SO-läxa nu , men jag hoppas jag hinner blogga mer innan Mammas pojkar börjar.

Pussen sålänge !

Dålig hårdag ..



.. är precis vad jag har idag. Ni vet när håret är sådär överdrivet lent och fluffigt ? Euw , det är det värsta som finns.

Jag fick tillbaka mitt matteprov idag ! Det var ju VG/MVG-provet och jag trodde verkligen att det skulle gå asdåligt , men jag fick faktiskt VG :D Höhö fett stolt ;P

Haha , hade tänkt att göra massa styrka nu på eftermiddagen , men jag orkar seriöst inte. Känner mig som en geléklump som bara kan röra fingrarna ;)

Kisses Vendela


Livskunskap

Heej :)

Jag sitter på livskunskapen och håller på med en powerpointpresentation om Edsbergsskolan. Fattar inte vad liskunsap är bra till , vi gör ändå inget vi lär oss av.

Haha , höll på att missa bussen i morse. Glömde tiden när jag satt vi datorn. Borde egentligen inte sätta mig vid datorn på morgonen överhuvudtaget. Men när man har en halvtimme över finns det ju inget annat att göra ?

Nu ska jag nog jobba lite istället för att sitta här och blogga ;) Försöker komnma på tio anledningar att börja på min skola men jag kan bara komma på tre ..

Aja , jag skriver väl mer när jag kommer hem. Puss !

Godmorgon bloggen !

Godmorgon alla !

Jag har väldigt mycket tid över nu eftersom jag gick upp halv sju. Känns lite surt att missa en sovmorgon , men det är ju snart höstlov och då får jag sova hur mycket jag vill ;D

Åhh , det är bara idag och i morgon kvar och sedan är det looov ! :D Shiet vad jag längtar ! I morgon ska jag förresten färga håret. Är lite rädd att det ska bli helt fel , men man får väl hoppas på det bästa , right ? Hihi ska i alla fall bli kul att se mig i mörkare hår. Det hör inte precis till vanligheterna att jag färgar håret ;P Hähä är för feg x)

Här kommer två bilder från igår kväll ..





Kyssar Vendela ♥


Onsdag

Hejhej :)

Kom precis hem från middag (?) med friidrotten. Haha , själva middagen var väl inte den bästa men efteråt var vi ute ett tag och det var betydligt roligare ;P

Gud jag har blivit så dålig på att uppdatera. Eller , det är väl mest den här veckan men jag har inte varit hemma. Men nästa vecka är det lov och då ska ni få se på andra bullar ;) Haha ..

I morgon har jag sovmorgon men min plastpappa fyller år så jag ska upp halv sju och baka scones -.- Tycker jag är jävligt snällt , eller hur ?

Tycker bloggen har blivit lite tråkig. Kanske beror på att jag inte lägger upp så mycekt bilder ? Det är lite svårt här hos mamma för att allting cpar om jag försöker ladda upp bilder på min dator här. Men jag lovar att försöka bättra mig ;) Ni får förresten jättegärna komma med förslag på hur jag kan göra för att det ska bli roligare att läsa !

Pussen då !
Vendela


Gömma mig


Mange Schmidt feat. Ken - Gömma mig

Förlåt , förlåt , förlåt ..

.. för att jag inte bloggade igår ! Var skittrött efter jag kom hem från friidrotten så jag duschade , pluggade och åt middag , och sedan gick jag och la mig.

Glömde busskortet hemma idag , asså det är fan typiskt mig. Jag hatar att vara Vendela Meyerhöffer ibland. De flesta busschaufförerna var i alla fall snälla ;)

Åhh , längtar asmycket till lovet ! Fast jag fick reda på idag att vi skulle ha innebandy måndag , onsdag och fredag klockan tio. Visst , det är ju jättekul att vi för en gångs skull får fler träningar - jag älskar ju innebandy - men klockan tio på ett lov har jag ingen lust att ens spela innebandy.

Nu ska jag titta på Andra Avenyn på datorn. Missade ju det förra veckan. Måste dessutom titta på de två senaste avsnitten av True Blood eftersom jag missade de också.

Pussen sålänge ! :)


Snart höstlov ..

Jag kom just på att det snart är höstlov. Bara den här veckan kvar. Gosh vad skönt ! :D Har funderat på att färga håret då. Känner att jag behöver fräschas upp lite .. ;)

Har ni några speciella planer för höstlovet ?

Puss&Kram !


Parodi på Svenska Hollywoodfruar



Hahaha , inget annat än klockren , eller vad säger ni ? ;D

I love my blog


Haha , ett sånt här skulle man ha va ? ;) Finns hos Cocoo.

Kväll med tjejorna

Godmorgon !

Gud vad kul vi har haft :) Igår såg vi på en asdålig och verkligen äcklig film som hette Hostel Part 2. Se INTE den , den är bara kontstig och helt psykad.

Haha , Kajsa hade på sig sina svarta linser och jag började nästan gråta när jag såg henne ! Blev asrädd :S

Här kommer lite bilder från kvällen :)















Pussen från Vendela <3


Saturday



Heej , nu sitter jag här och nördar framför datorn igen. Jag är faktiskt hos mamma för hon är inte hemma ikväll. Snart kommer de bästa hit och då blir det nog inte så mycket mer bloggande för kvällen.

Hoppas ni får en mysig lördagskväll för det kommer jag få ;)

Krams V

Hallå?

Sitter här och försöker få tag på lite tjejor men ingen svarar ju ? RING OM NI SER DETTA !!!!

Förlust

Jaa , en riktig förlust blev det mot Täby som som vanligt spelade ett skitsnabbt och väldigt rörligt spel. Men nu kommer tre matcher som är mot mycket lättare lag. Men som jag sagt förut så har vi inga riktigt lätta matcher i division 1.

Kom en timme för tidigt till matchen .. Haha typiskt mig ? Mmm , väldigt. Men det är ju mycket bättre än att komma försent ;)

Pussar Vendela

Galaxenlust

Sitter och tittar på Idol , men det är reklam nu. Åhh , just nu håller Galaxen på ! Skulle så himla gärna gått. Men det är ju så tidig match i morgon och dessutom är jag ju förkyld och jag orkar inte stå där och snora ner halva Sollentuna.

Nu börjar Idol igen , puss på er !

Heeelg

Heej ;)

Nu är jag hemma , eller jag har varit hemma länge men aja. Känns jätteskönt att få helg nu , för idag har jag verkligen varit skittrött. Ändå gick jag inte och la mig så sent igår.

Om snart en halvtimme börjar Idol. Ska vara Michael Jackson-tema idag har jag hört ;) Det låter väl bra ? Haha.

Kisses ♥


Stinsen

Haha , undrar hur många inlägg i den här bloggen som har den där rubriken ? ;P

Jao , som ni säkert fattar så har jag varit i Stinsen idag. Kajsa , Vendela och Alice var med. Köpte inget intressant , vi gick mest runt. Blev asrädd för ett monster som stod utanför Hobbex ! Hahaha , efter det följde han efter oss varje gång vi gick förbi där :S

I skolan var det orientering. Eftersom jag börjar bli förkyld igen så gick jag runt. Hoppas på att få spela match i morgon.

Men nu måste jag gå till bussen , är hos mamma eftersom hon bor så nära Stinsen ;)

Skriver mer sedan , puss !

TESTAR

Följ min blogg med bloglovin

Asså bry er inte om det här inlägget ^^

King of my castle


Wamdue Project - King Of My Castle

Klättring

Hejsan !

Nu har jag fått mitt bankkort och fixat kod till det. Det känns jätteskönt att ha det gjort så jag slipper gå omkring med massa kontanter i plånboken.

Vi var ju och klättrade idag - som jag berättade i morse - och det gick faktiskt bra ! Jag har typ aldrig klättrat på riktigt förut. Men jag klarade faktiskt av ganska höga väggar , fastän jag är höjdrädd. Men jag visste ju att jag inte skulle dö om jag tappade taget.

Här kommer lite bilder från mattelaben idag ;) Haha , hade Bond idag med :P


Okej , ni fattar att jag driver med det sär smilet va ?


Hahaha , bästa avslutningen någonsin - Bond ! ;)

Pigg !! :D

Godmorgon bloggen !

För en gångs skull var jag inte död i morse när väckarklockan ringde. Jag däckade innan tio igår och sov hela natten sedan så jag har sovit nästan tio timmar i natt ! :D

Idag ska vi klättra så typ hela dagen går åt till det. Hihi , ett stort plus med att gå i idrottsklass ;)

Näe nu måste jag packa ihop mina grejor och sedan blir det ut i kylan för mig.

Kallt

Hej alla !

Tycker inte ni det är lite tidigt för snö ? Det är ändå bara oktober. Det brukar snöa först i typ slutet av november. Brrr , jag gillar inte när det är kallt.

Missade bussen i morse så jag var tvungen att gå nästan hela vägen till skolan. Fyfan vad jag frös då ! Hade bara lust att gå hem och sova igen.

Haha , hade Bond som vikarie på NO:n idag ;D Gud , jag tycker nästan synd om honom. Han ser så liten och osäker ut. Hähä , pimpade Toppkonsumenten till en riktig heting , eller vad säger ni ? ;)



Näe , nu blir det duschen för mig ! Tror inte jag har några läxor tills i morgon så jag kan ta det lugnt ;)

Vendela


Innebandyträning

Nu ska jag iväg på träning ! Hihi det är så kul att spela nu ;) See you later alligator ! ;D

I´m home ;)

Heej , nu är jag hemma från ANT-kvällen. Jag var typ den enda i min grupp som pratade , haha resten killar ;P Jag trodde faktiskt att det skulle vara mer svårt , eller vad man ska säga , att prata med andras föräldrar. Men det gick på ganska bra ;)

Men Andra Avenyn missar jag .. Ingen idé att sätta sig och titta på det nu. Hihi , det går ju ändå att se på datorn :)

I morgon är det onsdag. Det känns som det är typ torsdag idag. Går väldigt segt för mig när det är kallt och tråkigt ute ..

Tror inte det kommer bli mer bloggande för mig ikväll , har glosor tills i morgon som jag inte har pluggat alls på så det börjar väl bli dags att göra det nu , eller vad säger ni ?

Godnatt på er !

ANT-tema

Nu ska jag iväg på ANT (Alkohol , Narkotika , Tobak) -tema. Slutar klockan nio så jag skriver mer då.

Pussen sålänge ! ♥

Bond

Hahaha , jag har hittat min drömmentor ;D Jonas Bond , som vi hade som vikarie igår och idag. Bland annat på matteprovet då ;) Provet var faktiskt inte så svårt som jag trodde , men det underlättade med honom :D Haha.

Vi fick förresten tillbaka våra engelskaprov igår. Fick 80,5/100. Det var den där hörövningen jag tappade på. Men jag är nöjd ändå för jag var långt ifrån sämst ;)

Det snöade i morse !! Faan asså , jag hatar verkligen vinter. Jag borde bo i typ Thailand eller något där det är varmt året runt :P

Puss Vendela


Godmorgon världen

Fattar ingen att ungdomar inte går upp halv sju ?


Matteplugg

Heej ,

Nu har jag pluggat matte ett tag. Hoppas jag kan allt nu. Jag ska verkligen vara noggrann med att kolla igenom provet i morgon !

Har lyssnat lite på soundtracken till New Moon som kommer ut .. snart ! Men alla är ju asdåliga ! Tänkte att jag kunde lägga upp något här men inget var ju bra. Istället tycker jag ni ska lyssna på DEN HÄR som jag hittade hos Vicky :)

Måndag

Heej ,

Måndag idag , som alla säkert vet (hoppas jag ..?). Är dödstrött. Tror jag halvsov i morse när jag gick in i duchen för jag kommer knappt ihåg det. Dessutom så har jag fått ont i halsen så jag är ju inte på topphumör precis.

I skolan hade jag i alla fall lite roligare , åtminstone på NO:n. Haha , inte så ofta man har det va ? ;) Men med Kajsa och Alice kan man ha kul var som helst :D<3 Satt och skratta asmycket åt vår vikarie och toppkonsumenten , fråga mej inte vad det är ! ;)

Sedan var jag också jävligt arg också , men det orkar jag inte berätta om ..

Har ju matteprov i morgon så jag kanske inte skriver mer i kväll. Kanske slänger upp något snabbt när jag blir klar , men puss sålänge i alla fall :)<3


Kista

Hejhej :)

Är precis hemma från träningen , fick inte ont nu heller :D Känns jättebra att äntligen få börja den här terminen !

Innan träningen var jag i Kista galleria med Vendela. Köpte ingenting , var faktiskt inte på shoppinghumör (!) , haha det är inte ofta man känner så va ? Men jag var väl trött eftersom jag gick upp så tidigt i morse.

Näe nu måste jag sätta mej och plugga matte. Har ju matteprov på tisdag.

Pussen <3

Fokus





Två bilder från igår

Match mot Älvsjö

Skreiv ju inte så mycket igårkväll , men i morse var det i alla fall match. Tidigt såklart , skulle samlas halv nio. Det blev hur som helst 3-2 till dom. Det kändes att jag inte hade spelat på länge för jag var så jävla taggad ! Tror aldrig jag varit så taggad förut för jag satt och skakade hela matchen. Och en väldigt bra sak var att jag inte fick ont ! Inte alls ! :D Hoppas jag äntligen kan få börja nu !

Bilder från matchen kommer kanske sen men kameran har inte batterier just nu.

Kyssar Vendela


Höst









Några av bilderna från i förmiddags

Stinsen

Heej :)<3

Kom precis hem från Stinsen. Köpte ett par uggs och en jacka. Båda var jättesnygga :) Jag måste köpa en annan jacka också , men jag hitta ingen idag.

Var ju ute och fotade innan lunch ! Det var jättehärligt , aslänge sen jag gjorde det senast. Men jag ska se till att det blir oftare i forsättningen för det är verkligen kul ! Bilder kommer senare när jag har redigerat klart dom. Håller på med det nu.

P&K Vendela

Ut och fota

Godmorgon bloggen !

Fan vad skönt att få sova ut ! Man borde ha helg oftare än en gång i veckan ;)

Blev jättesugen på att gå ut och fota nu när jag vakna. Tror jag ska göra det för det är jättefint ute. Har inget speciellt på gång idag. Har funderat lite på att gå till Stinsen men jag får se hur det blir med det.

Näe , nu ska jag fixa i ordning mej !

Puuss !

Design till Saga ..

Heej ,

Har precis fixat lite med en design till Saga. Blev inte helt nöjd men jag är så jävla trött så det får vänta.

Tittade ni förresten på Idol ? Fyfan vad Tove är bra asså ! Hon är ändå bara tre år äldre än mej. Tycker hon är en klar vinnare :)

Jag och Saga ;) Älskar dej rumpan-stumpan !


The complete truth

Jag måste bara tipsa om en blogg jag följer på bloglovin. Den är skriven av Olof som tar helt underbara bilder. Ni borde verkligen titta själva HÄR.

Nu blire Idol !

Har fatiskt ingen lust att sätta mej framför teven just nu , men när det är Idol är man ju tvungen , eller vad säger ni ? ;)


Fredagsmys

Hejsan !

Har precis fixat bankkort ;D Haha , intressant jag vet men aja.

Idag är det fredaaaag :) Åhh , älskar fredagar , hör på ordet bara FREDAG .. Mmm :P

Hade ju engalskaprov idag. Allt kändes ganska bra utom nån jävla hörövning som jag typ inte fatta nåt av alls ! Hängde verkligen inte med. Juste vi fick förresten tillbaka våra matteprov igår ! Fick 18/23. Det var i och för sig G-provet , men eftersom matte inte precis är mitt starkaste ämne tycker jag det är okej. Fast jag är alltid så himla ouppmärksam ! Missade en hel uppgift ! Sen kolla jag igenom hela provet två gånger utan att märka det.
Det är nåt som bara kan hända mej -.-

Näe , nu ska jag inte tänka på skolan utan fortsätta med fredagsmys x) Slänger in en liten video också , en som 99,9% av alla svenskar sett.



Puss sålänge !

Matchtröjan



Var bara tvungen att slänga upp en bild på den supersnygga nya matchtröjan :D Vet att bilden är oskarp , men ni ser ju ändå ?

Läxor ..



.. borde seriöst vara olagligt. Hela mitt liv går typ ut på skola känns det som just nu. Men det är väl bara att bita ihop antar jag ?

Skolfotona kom idag :D Blev som vanligt inte bra men hur många blir det på skolfotot ? Har i alla fall varit väldigt sysselsatt hela eftermiddagen men skolkatalogen ;) Kanske inte den bästa dagen att vara det eftersom jag har prov i morgon , men vafan jag kan det dära.

Men det är nog bäst att jag pluggar lite i alla fall. Puss på er !

Nya matchkläder

Heej ,

Nu är jag hemma från träningen. Fast jag träna typ inte. Var bara med på en övning eftersom jag fortfarande har ont. Och så MÅSTE jag kunna vara med på matchen i helgen ! Vi fick förresten våra nya matchkläder idag , bara det är ju en anledning till att jag måste spela ;) Aja , dom var i alla fall jättesnygga , mycket skönare än våra förra.

Nu ska jag äta , puss på er sålänge ! ♥

Rubrik ??

Hejsan !

Åhh , trodde det var fredag idag ! Haha , håller aldrig reda på vilken dag det är. Men det är i alla fall bara två dagar kvar till fredag :D

Idag hade vi coopertest (stavning ?). Fast jag var inte med. Fick ju asont på träningen i måndags så jag vill inte köra ett coopertest nu direkt.

På NO:n kolla jag och Alice på våra hårstån i mikroskåp , shiet vilken skillnad ! För er som inte vet så är Alice väldigt blond och jag är ju typ rödhårig. Jag kanske visar en bild sen ;)

Nu måste jag byta om till innebandy. Ska verkligen ta det lugnt nu , det ska jag verkligen !

Ses senare , puuss ! <3

Barnvakt ..

Heej !

Är precis hemma från pappa. Satt ju barnvakt till Theo ;) Haha han bajsa på sej på vägen hem från dagis och ni kan ju gissa hur glad jag var när jag märkte det ?! Aja , som världens bästa storasyster duscha jag såklart honom och satte på honom nya kläder xD Höhö *stolt* ..

I skolan var det ju matteprov. I och för sej den lätta delen så det gick säkert bra ;) Men som vanligt kommer jag nog ha några slarvfel. Men den här veckan måste jag verklgien plugga till andra prov-delen för där måste man kunna primtal och mayafolkets tal (?) och det fattar jag inte ett skit av. Men det ska jag göra om en vecka ;D

Juste vi fick tillbaka SO-proven idag och det gick asbra :D Fick 74/75 :) Haha , känns skönt att få bra på prov i alla fall för jag är inte precis min SO-lärares favorit om man säger så ..

Ahh , shit vad jag längtar tills skolfotona kommer ! Simon hade visst fått reda på att dom kommer nästa vecka. Haha älskar att sitta och titta i skolkatalogen och skratta åt hur dåliga alla blev x)

Skriver nog inte mer i kväll eftersom det är Andra Avenyn om en halvtimme. Sen har jag tyskaglosor också som jag inte har pluggat på.

P&K Vendela <3

Trodde det var bra nu

Hej alla ,

Har ju precis varit på träning. Det var såklart jättekul .. Tills jag började få ont i vaden igen. Fattar inte när jag ska få börja på riktigt. Men jag orkar inte berätta mer om det , ni vet ju redan typ allt.

I morgon är det tisdag. Matteprov. Men det kommer vara ganska lätt eftersom det är första delen vi har då. Nästa vecka kommer andra och det skulle tydligen vara lite svårare. Aja , får väl plugga mer till det den här veckan.

Juste , ska vara barnvakt till Theodor i morgon också så jag kommer nog inte kunna blogga förren senare på kvällen.

Nu måste jag göra SO-läxan. Baaajs.

Puss på er sålänge !


Lång måndag

Heej mina söta läsare !

Kom precis hem från skolan. Ovanligt lång måndag , och ni vet ju hur långa måndagar brukar vara ? Då fattar ni hur lång den var idag.

Aja , nu ska jag inte berätta om min dag i skolan för det är inget att läsa. Det är ju friidrottsträning ikväll , som jag äntligen får gå på ! Seriöst , jag har bara varit på EN friidrottsträning den här terminen ! Det är riktigt illa.

Men nu måste jag se till att mina plantor på FarmVille mår bra ;D Haha , har man väl börjat så kan man ju inte bara skita i allt ! ;)

Pussen då!

Kanelbullens dag

Nu är jag hemma från farmor. Jaa , jag var där på middag direkt efter träningen. Träningen var förresten askul :D Såklart , hihi ;)

Efter lunch kom Bettan hit. Hon hann inte vara här så länge eftersom jag skulle på träning klockan fyra men vi hade kul i alla fall :D Haha åt kanelbullar såklart ! Det är ju kanelbullens dag. Betyder att jag för exakt fem år sedan fick mitt första husdjur ;) Kommer ihåg hur glad jag var !


Gårdagens outfit


Tunika/Kofta - H&M
Linne - H&M
Sjal - Indiska
Leggings - Lindex (tror jag ..)

Godmorgon

Godmorgon !

Idag kunde jag sova lite längre , inga jobbiga drömmar ;D Åhh , kanske får träna i eftermiddag ! Hoppas verkligen det :)<33 Har ju typ inte fått börja "på riktigt" än.

Annars blir det väl inte så himla mycket annat. Kommer säkert bli en slappdag , ligga och läsa eller nåt :) Och så måste jag plugga -.-

Krams ! ♥

Stinsen

Hajsan hajsan ;)

Nu har våra gäster precis gått , så dom stanna ju inte så länge men det är ju skönt att få lite av lördagskvällen själv också :)

Efter lunch åkte jag till Stinsen med Vendela. Köpte en jeansskjorta eller vad man ska kalla det. Ni kanske fattar vad jag menar ?

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara myser ;)<3 Är egentligen astrött eftersom jag vakna så tidigt i morse men jag kommer nog vara uppe ett tag till ändå. I morgon blir det ju skolrutiner igen -.-

Tidigt uppe

Godmorgon !

Gissa när jag vakna ? Kvart i tio (!). Drömde en askonstig dröm så jag kunde inte somna om .. Orkar inte berätta vad den handlade om men jag var jävligt arg när jag vakna. Tur att det var en dröm säger jag bara ;)

Vi får gäster ikväll och jag måste fixa en del grejor innan dom kommer. Men jag har pratat med Vendela om att göra nåt också , det hinner jag :)

Pussen !

Juryns wildcards



Tyckte ni juryn valde rätt ? Jag tycker det var rätt att Reza och Eddie skulle vidare , men jag gillar varken Camilla eller Nicklas. Camilla tycker jag är för svensk eller vad man ska säga. Bara schlager. Och hon lyssna ju inte ens på juryn ? Nicklas har ju knappt nån kraft i sin röst. Näe , jag tycker Rasmus och Clara skulle gått vidare istället.

Jaa vad tyckte alltså ni om juryns wildcards ?

Nu börjar Idol igen så puss på er ! :)<3


Lite ändringar ..

Jao , som ni säkert ser så har jag ändrat bakgrunden på bloggen :) Som jag sa förut var jag inte riktigt nöjd med den där rosa. Allt blev så överdrivet rosa. Så nu får vi se om jag trivs bättre med den här ;D Och ni får såklart kommentera vad ni tycker !


Harder Better Faster Stronger



Haha skön video eller vad ? ;D

Friday i´m in löööve

Hejsvejs !

It´s friday today , friday today ;D Har varit astrött hela dagen. Men på fredagar har man ju en liten morot som ropar HEELG ;P Haha.

Hade ju SO:prov idag och det var mycket lättare än jag trodde det skulle vara. Tror det gick ganska bra :) Bättre ån NO:provet i alla fall ..

Hade tänkt att åka till Jassie ikväll eftersom Kajsa skulle med men jag orkar faktikt inte. Får se vad det blir av kvällen istället :)

Juste , vill bara säga förlåt till Kajsa. Hon vet själv varför.

Puss Vendela ♥

Stan

Hej alla fina :)

Guud vilken rolig dag jag har haft ! Börja ju halv tio och sluta vi elva - jaa , jag sa igår att vi sluta halv tolv , men det ändrades :) - och sen åkte vi ju direkt till stan :D Jag köpte en tunika/kofta , ett skärp och en sjal. Kanske kommer upp bilder på det senare men ni vet ju att jag suger på att uppdatera med bilder .. Aja , det var hur som helst askul ! Såklart. Vi åt på ett café vid hötorget som hade jättegod mat och fika ! Det hette typ Sandy´s eller nåt sånt. Haha , vi satt där i typ en timme och jag tror dom som jobba där blev ganska irriterade på oss .. Men dit ska jag gå oftare ! :D

Här kommer lite bilder från dagen :




Hahaha fulaste mössan ??






På Sandy´s. Ser gott ut va ? ;)





Nu måste jag plugga igen -.- Har gjort det sen jag kom hem och jag har fortfarande massa kvar .. Usch , skönt att det är fredag i morgon i alla fall :) Hihi , lite posetivt måste man ju tänka ? Kram på er <3

RSS 2.0