Måndag :/

Heej !

Om en timme börjar friidrotten och jag och Vendela ska snart äta. Haha , har varit asflummig hela dagen. Trött ? Japp. Så ikväll satsar jag på att gå och lägga mig tidigt. Heh , säger det typ varje dag x)

Kommer inte på så mycket att skriva , men jag skriver nog mer när jag kommer hem från träningen :)



Puss från Vendela (/orna ;P) ♥


Kjolen



Slänger in en bild på kjolen jag köpte idag. Vet att det är sämst kvalitet och jag pallar inte redigera den heller. Det syns ju vad det är i alla fall ;)

Kista

Heej , kom precis hem från Kista galleria. Det byggdes ju ut 25 november så det var jättekul att se :) Fast det blev ju inte så mycket större om man räknar bort Åhléns. Men de hade öppnat en Monki-butik , me liiike :D:D Köpte en kjol där :) Svart , tajt och hög. Sånna kjolar brukar sitta asdåligt på mig. Antingen för att jag har så små höfter så det bara ser konstigt ut. Eller så är de för stora :/ Aja , den jag köpte idag var i alla fall assnygg ;D

På eftermiddagen plockade vi fram lite julpynt. Åhh snart är det jul ! Haha , kommer säkert tjata om det varje dag nu ;)

Måste snart börja packa tills i morgon , ska ju till mamma då. Hatar att bo på två ställen.

Pussen !

Video från matchen



En kort video från matchen igår. Det är Vicky som filmar :)

Första advent



Godmorgon !

Idag är det första advent , som säkert ingen missat. Tycker det är asmysigt att veta att det är mindre än en månad kvar till julen :D Måste börja köpa julklappar snart också :) Haha , älskar jul !

Fast det känns skittråkigt med söndag. Det enda som är kul med söndagar är innebandyn. Annars tänker man typ bara på att helgen är slut och alla läxor och prov man har tills veckan efter. Men nu ska jag inte sura över att det är skola i morgon. Har ju fortfarande en dag kvar ;D

P U S S A R V E N D E L A

Lördag

Tjenare ! ;D

Har precis tittat klart på en film ;) Kommer inte ihåg vad den hette , men den var i alla fall asrolig xD Innan det var jag i SC. Höhö , träffade Vendela som också var där ;) Köpte ingen intressant , bara en ny mascara och det var fan skönt för min har varit slut i typ två veckor. Har fått hålla på med typ asmånga olika för att få det bra.

Har faktiskt inte mått så bra under dagen. Får hoppas det blir bättre tills i morgon. Ska nog försöka komma i säng rätt tidigt ikväll så jag inte blir för trött på måndag.

Aja , bloggar mer i morgon , PUSS !

Töjnan - Tullinge

Heej ,

Kom precis hem från matchen som slutade 4-1 till dem. Första tio minuterna sög verkligen , men sen gick det mycket bättre. Det är fan jobbigt att aldrig vinna , men den här matchen var inte så viktig och vi väntade oss inte att plocka några poäng. De vann ju hela serien förra året.

Har inget kul pågång idag , men jag antar att jag stannar hemma ikväll eftersom att Helga är här. Aja , får se hur jag gör.

Ska hoppa in i duschen nu. Hittar ingen rolig bild men ni får stå ut .. ;)

Puss !


Ruubrik ??

Hejhej :)

Har precis läst klart mer än 200 inlägg på bloglovin ! Haha , shiet har verkligen typ slutat sitta framför datorn ? :$

Btw , testade de nya OLW-chipsen ikväll ;P Ni vet dem med bearnessås (stavning ?) , haha intressant ? ;) Men de smaka typ som sour cream.

Är trött som ett as just nu och klockan är liksom mindre än vad den brukar vara när jag går och lägger mig på vardagar (?). Borde försöka komma i sång hyfsat tidigt ikväll i alla fall , match i morgon jue :D:D

Aja , kanske bloggar lite mer sen.

Pussen !


Friday I´m in löööve !

Shuue alla fredagsbarn !

Sorry att jag inte blogga så mycket igår , men Helga kom och hälsa på då och jag hade ingen lust att sitta vid datorn och vara osocial mot henne ;)

Idag var det temadag i skolan. Asnice eftersom det inte är några vanliga lektioner då :) Och så fick man en halvtimmes sovmorgon :D Temat var väl kanske inte det bästa. Man skulle typ göra ett rollspel om mobbning. Hahaha våran ägde som fan ! ;D

Skönt med fredag förresten ! I morgon är det match och jag är så jävla sugen på att vinna nu asså ! Och det ska vi ! Vill verkligen inte åka ner till division två nästa säsong !

Aja , nu ska jag äta ,



PUSS ♥

Livskunskap

Heej !

Jag sitter i skolan och har livskunskap. Haha , vi är faktiskt snart klara med vår PowerPoint-presentation ;) Men vi har ju jobbat med den hela terminen.

Jag har verkligen blivit dålig med bloggningen nu. Men jag lovar att försöka bättra mig , älskar ju att blogga ! :D

Nu måste jag fortsätta jobba , PUSS !


Provskit

Shue alla fina !

Dålig uppdatering , jag vet. Men har haft väldigt fullt upp med prov och läxor den här veckan. Igår hade jag ju engelska-prov och idag SO-prov. Jag hoppas det gick bra , för det kändes helt okej :)

Igår hade vi en askonstig vikarie. Hahaha han tvingade Hjalle att sjunga La Dolce Vita (stavning ?) för hela klassen x) Fattar inte varför vikarier alltid är så dumma.

Idag hände väl inte så mycket. Utom provet då. Och så började Clara också , kul med fler tjejer i klassen ;)

Har inga läxor tills i morgon eller fredag så ikväll ska jag somna tidigt och vara utvilad i morgon :) Haha , och det kommer gå bra ? Man kan ju få hoppas i alla fall.

Nu ska jag kolla runt lite på FB :)



Puss !
Vendela ♥


Hata måndagar

Heej !

Måndag idag. Måste vara värsta dagen i veckan. Trodde jag skulle ha lätt att sova i natt eftersom jag sov så dåligt natten innan , men det tog aslång tid att somna ! Var helt död i morse.

Hade inställd engelska idag. Det är första lektionen så jag var asirriterad över att jag inte fick veta det senare. Då skulle jag kunnat sova typ en timme längre.

Friidrottsträningen var väl inte precis heller den bästa , men ska inte klaga mer nu ;) Lite tråkigt att läsa ?

Aja , måste ändå hoppa in i duschen nu. Och sen ska jag plugga , det är ju engelska-prov i morgon. Fan vad det kommer gå dåligt för mig. Har typ inte hunnit plugga något alls.



P U S S  ♥

Söndag -.-

Hej alla söta !

Shiet vad trött jag har varit idag ! Men det är kanske inget konstigt eftersom jag bara sovit 6 timmar i natt. Vi släckte halv 6 igår :S Fattar seriöst inte hur vi orkade , det är ju vanlig helg liksom ? Kul som fan hade vi i alla fall :D Det viktigaste , right ?

Har hunnit fira Theo idag , anledningen till att jag var tvungen att gå upp så tidigt. Sen var det ju träning och den var som vanligt bäst ! :D:D

Innan middagen hann jag dessutom med att plugga lite. Då slipper jag sitta halva natten nu i veckan.

Pussie Vendela ♥


Sleep time ? Yeah .

Heej ,

Haha , nu har vi suttit och spelat Crazy Taxi på FB i typ två timmar ;P Kul man kan ha ? Är verkligen astrött ! Mina ögon går i kors typ hela tiden :S Aja , jag tror vi ska gå och lägga oss snart.

\\//
^^
 . .
  Δ
  ω
 -Ο-
 /  \ο
Haha , Vendela gjorde en liten gubbe .. Fast man ser inte ens vad den föreställer :P

Vet inte om jag kommer hinna blogga så mycket i morgon. Pappa hämtar mig halv två eftersom vi ska fira Theodors 3-årsdag. Och sen är det ju träning. Sen har jag två prov som jag måste plugga på tills nästa vecka. Baajs vad tråkigt. Men något liten inlägg kan jag nog hinna skriva ;)

Pussen ♥


Brüno & New Moon



Har precis sett klart Brüno med Vendela ;P Den var väl lite .. speciell ? Jag trodde faktiskt att den skulle varit bättre. Om man tänker på Borat liksom :P

Innan det var ju jag i Kista och såg New Moon med Vendela och Kajsa. Den var rätt bra men jag gillar Twilight bättre :)

Jaa , om ni inte redan fattat det så slaggar Vendela här i natt :) Kanske bloggar mer sen , men vi (Vendela ;P) kommer säkert somna innan vi hinner det , haha.

Pussen ♥

Töjnan - Täby

Hejhej ,

Är hemma från matchen nu. 3-2 till dem blev det. Men det kändes rätt bra ändå och det var askul ! Älskar det där hårda spelet :D

Har dessutom hunnit städa lite , skönt att ha det gjort i alla fall ! Måste plugga nu i helgen också eftersom det är två prov nästa vecka :/ Men det får jag gör i morgon. Ikväll blir det bio med Kajsa och Vendela som det ser ut nu , nicenice ;) Haha , antar att det blir New Moon ? Har lust att se 2012 också , men jag måste ju spara pengar nu ! Och det går ju bra ? Nääe.


För alltid .

Pussen då !


94-match i morgon

Shuue ,

Fick precis reda på att jag är kallad till 94-matchen i morgon , skitnice ! :D Och den är precis lagom tid , samling kvart i tolv. Me liiike ;)

Har inga roliga bilder just nu , men ni får klara er. Haha.

Pussie ♥


Friday :D:D

Heej :D

Fredag idag , damn vad skönt ! Fast det blir en hemmakväll :( Men jag är så jävla trött så jag skulle inte orka någonting :S Har inga matcher nu i helgen så jag ska sova. Sova ut på riktigt.

Efter skolan drog jag till Sollentuna centrum igen. Lyckades faktiskt hålla i mina pengar ;D Fast jag hittade ett assnyggt linne som jag kanske köper nån annan dag.


Igår

Pussen .


Stjärnan i det blå


SmyR & McBusta ft. Young G - Stjärnan i det blå


Mammas pojkar

Heej ,

Har precis tittat klart på Mammas pojkar. Haha , älskar seriöst det ;D Fattar inte att det är svenskar som är med i det där ! Så jävla fåningt.

I morgon är det simning igen. Men det är sista lektionen så det blir ingen sovmorgon. Den där nya tjejen som testade igår ska vara med oss hela dagen. Då får man lära känna henne lite bättre också :)

Puss&Kram V'

Nya Sollentuna Centrum

Tjatja !

Sorry att jag inte har bloggat tidigare idag , men jag hade ju utvecklingssamtal så jag kom hem för typ en timme sedan. Samtalet gick väl bra , typ som det brukar.

Vi slutade kvart över två idag så jag , Saga och Vendela drog till Sollentuna centrum efter skolan. Det öppnades massa nya butiker igår och nu börjar det verkligen bli bra ! Fick värsta shoppingsuget och det var fan tur att jag inte hade med mig pengar ! Annars hade min plånbok varit så gott som tom nu. Måste seriöst börja spara till alla julklappar nu.



Puss


Byta design ?

Ska snart plugga men jag måste bara fråga er en sak först. Funderar lite på att byta design , för jag antar att ni också tröttnat lite på den här. Eller ?

Utvecklingssamtal i morgon

Shuebree ..

Har precis fyllt i massor av papper till utvecklingssamtalet jag har i morgon. Det värsta på hela terminen ?
Japp. Men det brukar gå hyfsat snabbt i alla fall. Hela samtalet går typ alltid ut på att Sussie ska berätta om att alla lärare tycker att jag pratar för mycket och stör och blablabla. Pallar inte bry mig.

Har matte som ska pluggas nu , men sen ska jag faktiskt gå och lägga mig tidigt. Har sovmorgon i morgon och då ska jag fan vara utvilad också ! Ahh , hatar att skolan måste börja så jävla tidigt på morgonen -.-

Pussie .


Tappat busskortet

Ibland känner jag mig inte bara lite dum. Jag tappade mitt busskort i morse och som tur var hade jag skrivit mitt mobilnummer på baksidan. Men när de ringde trodde jag att det var någon som busringde så jag la på nästan direkt. Och nu sitter jag här och försöker få rätt nummer till rätt garage , men det går sådär. När jag ringer till SL säger alla olika nummer och alla har hittills varit fel. Aja , det är väl bara att fortsätta antar jag ?

Hej förresten ! Kom hem tidigt idag eftersom att svenskan var inställd :) Skönt det ! Sista lektionen blev då idrott och det var en ny tjej som testade. Är ganska säker på att hon kommer in , för hon klarade allting jättebra :) Hann inte prata med henne så mycket , men hon verkade schysst också :)

Oj , blev ett ganska långt inlägg ! Hoppas ni orkar läsa ;)


Sommaren 09 .

Pussen då !

Plugg Plugg Plugg



Har inte börjat plugga än .. Men mammas kompis kom över och då blev det såklart asgod mat , vilket jag aldrig säger nej till ;D Skulle bara säga att jag inte kommer blogga mer ikväll. Usch , min statistik mår inte bra av detta , men jag prioriterar faktiskt skolan framför datorn. Vilket ni förstår va ?

Puss&Kram V'

Tisdag

Shuue !

Tisdag idag vilket betyder skola. Hade simning på idrotten så en halvtimmes sovmorgon fick man ;D

Har asmycket låxor och skit nu så jag måste börja med det nu. Kanske bloggar mer sen , pussen !


Måndag

Heej !

Ska snart börja fixa mig till friidrottsträningen men jag hinner skriva lite först :)

Idag har jag varit i skolan (nähe ?). Var som vanligt trött , men det är ju inget ovanligt på måndagar.

Efter skolan var jag tvungen att åka hem till pappa och hämta mina träningsgrejer. Glömde dem i morse -.- Jaa , det är ju Vendela Meyerhöffer vi pratar om.

Men nu måste jag byta om så jag hinner äta innan träningen , PÖSS ♥

Innebandy is tha shiat !!

Tjenare bloggen ! ;)

Är precis hemma från träningen och shit vad skönt det var ! Det är faktiskt bra att ha träning på söndagar :O Man blir mycket piggare av det , och ni vet ju hur söndagar är ?

Snart blir det väl middag och sen ska jag plugga lite. Har nästan inga läxor eller sånt till nästa vecka , chill ;D


Bästa Vendelorna innan träningen <3

Pussen ♥


Söndag

Godmorgon alla glada !

Fast vi vaknade halv elva (!) , inte likt mig va ? ;) Men vi somnade astidigt igår. Haha , orkade inte ens se klart hela filmen så vi såg resten när vi vaknade.

Idag har jag väl inte så mycket planer. Om några timmar är det ju innebandy och innan dess blir det nog slapp som gäller ;D


Bild från igår .

Pussen då !

Vendela x 2 = BÄST!!

Heej ,

Sitter just nu här med Vendela och har det mysigt ;D Vi ska snart titta på The Haunting in Connecticut som vi precis hyrde. Haha det tog aslång tid. För på konsum var det en skitsur tjej som inte lät oss hyra så vi fick gå till centrum istället.


På väg hem från centrum <3

Puss Vendela ♥

Dålig uppdatering


Våren 09 .

Shit , det känns som evigheter sedan jag bloggade ! Jag har helt enkelt inte haft lust. Det är sällan jag tröttnar på att blogga , haha ;P Igår rörde jag inte ens datorn :O Men det var faktiskt ganska skönt (!).

I morse hade vi match mot Älvsjö - en match vi borde vunnit eftersom vi är bättre än dem. Men det slutade 4-3 till dem. Kändes surt , men jag var faktiskt nöjd med mig själv i alla fall.

Snart drar jag till Vendela och troligtvis kommer Saga också , vet inte riktigt än. Kanske bloggar mer där , annars gör jag det i morgon.

P U S S ♥


Glee



Ska ni se Glee ikväll ? Det ska jag i alla fall , varför inte ge det en chans ? ;) Inte för att jag inte redan följer mycket serier , sitter fan varje kväll framför teven och nördar framför nåt.

Pussen då !<3

Plugg .

Heej ,

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt idag med , men jag har NO-prov i morgon och har typ pluggat sen jag kom hem från skolan. Jag har rätt svårt för NO eftersom jag tycker det är så jävla tråkigt. Framför allt biologi som jag läser nu.

Sitter och tittar på Mammas pojkar , fast det är reklam nu. Haha , älskar det programet ! ;P Bobbys mamma är så jävla skön ;D

Jag tror det börjar snart igen.

Puss Vendela

Godnatt

Nu har jag precis tittat klart på True Blood. Förra avsnittet asså , han inte se det som gick idag. Det får jag göra i helgen eller nåt. Shit det känns som att jag har saker att göra hela tiden ! Plugga , träna , sova och allt vad det nu är. Aja , nu måste jag i alla fall sova , puss.

Onsdag

Hej och förlåt för dålig uppdatering idag. Kom precis hem från en 94-match som var efter träningen. Töjnan torska med 3-2 , surt !

Skolan var väl ganska precis helt som vanligt. Men jag kom i säng hyfsat tidigt igår , så jag har inte varit zombie-Vendela idag ;)

Om tio minuter börjar Scrubs. Vet inte om jag hinner blogga mer sen innan True Blood börjar. Ska hinna se förra veckans avsnitt och dessutom tvätta håret. Hur det nu ska gå till ..

Haha , det här inlägget blev ganska tråkigt men jag orkar faktiskt inte anstränga mig ikväll .. :/

Pussen !

Plånboken gapar tom

Jag hatar att vara pank. Eller helt pank är jag inte , men nu måste man väl börja spara till julen ? Och jag som vill köpa så mycket ..

Just nu sitter jag och gottar mig med frukt ;) Hähä , känner mig nyttig :P



Vendela


Jobbig dag

Fyfan för det där vaccinet säger jag bara ! I morse när jag vaknade mådde jag skitdåligt. Hade ont i huvet , magen och var yr. Men duktig som jag är så gick jag till skolan ändå ;) Men efter lunch kändes det lite bättre i alla fall.

När jag kom hem satte jag mig faktiskt direkt ock gjorde alla mina läxor tills i morgon och till torsdag :D Jag vet , jag är fett duktig ;D

Pussen då ♥


Bloggtorka ..

Hejsan ,

Det känns som att jag börjar få lite bloggtorka. Nu när statistiken börjar stiga också ! Snälla kom med tips , jag blir jätteglad när ni kommenterar ! ;)

I morgon är det sovmorgon för killarna .. Vi skulle tydligen ha tjejhandboll (?) på idrotten. Men på fredag får vi istället sluta tidigare :) Och då är det ju galaxen också , nån som ska dit ?

Måste gå och duscha nu , har inte gjort det än !


Theo på Fuerte Ventura 08. Fan vad jag längtar efter värmen !

Puss ♥

Vaccin

Heej :)

Skola idag , som om ni inte visste det. Och som ni säkert också visste så har jag varit skittrött. Jag vänder verkligen på dygnet för mycket på helgerna !

Tog vaccinet mot svininfluensan idag. Typ alla jag känner som har tagit det har fått feber efteråt , men jag hoppas jag klarar mig bättre. Just nu känns det bara lite .. typ krampaktigt i armen.

Om tio minuter drar jag iväg på friidrottsträning , men vi ses ju efteråt ;)

Pussen Vendela !

Blev ingen träning

Heej !

Det blev ingen träning för mig. Kom hem vid typ halv fem och då kändes det bara onödigt att komma sista halvtimmen.

Hade ganska mycket att göra här hemma också , så det var skönt att slippa stressa med det.

I morgon är det måndag. Det känns som att den här helgen har varit ganska lugn och lång , så det kommer nog inte bli lika jobbigt som det brukar ;)

Puss&Kram !

Morfar

Snart åker jag till morfar ;) Åker direkt till träningen därifrån , så blogga får jag göra ikväll. Pussen sålänge !

Fars dag



Godmorgon alla söta !

Idag är det söndag. Vilket betyder skola i morgon. Men det ska jag inte sura för nu , har ju fortfarande en dag kvar :)

Dagens planer är att städa , åka till morfar (det är ju fars dag !) och efter det innebandyträning. Sedan får vi väl se vad jag gör.

Det är förresten min namnsdag idag ;D Haha , Grattis till mig och Vendela ! :)

Vad ska ni hitta på idag då ?

Pussen !

Trötta jag

Heej ,

Har precis tittat klart på den där filmen , som jag fortfarande inte kommer ihåg vad den heter. Den gick i alla fall på fyran och var helt okej. Lite strange kanske ;)

Mina ögonlock är tunga som tegelstenar så det blir nog sängen för mig snart. Känns lite tråkigt på en lördag , men jag orkar inte flytta dygnet så jag inte kommer upp ur sängen på måndag. Det har jag redan tillräckligt svårt med.



Vendela


Back in my place

Är precis hemma från Kista och filmen var jättebra för att inte vara den första filmen , om ni fattar vad jag menar ;) Ettan är ju såklart bäst :)

Jag fattar inte varför jag är så trött. Jag sov ändå ganska mycket i natt , även fast det var match på morgonen. Men i natt ska jag sova ut och inget ska få väcka mig.

Ska titta på någon film som precis började , kommer inte ihåg vad den heter.

Kisses


Saw VI

Om ungefär en timme drar jag och Kajsa iväg och ser Saw VI. Jag kanske hinner blogga innan jag åker , men annars hörs vi sen :) Puss !


2-1

Hej alla ,

Kom precis hem från matchen som slutade 2-1 till Hässelby. Om man tittar på första halvlek så var det ett rättvist resultat för vi höll verkligen inte markeringarna. Andra gick mycket bättre och den kan vi vara hyfsat nöjda med.

Vet inte vad som händer idag. Ska kanske gå och se Soraya M med tjejorna ikväll. Den verkar asbra !

Ha en bra lördag :) Pussen då !

Drar snart iväg

Jupp , nu är det snart dags för mig att gå iväg till tältet. Om jag ska vara ärlig känner jag mig inte särskillt taggad - än. Är fortfarande ganska trött men det får jag trycka bort ;)

Puss Vendela

Goodnight sweethearts

Säger godnatt nu , är trött som ett as. Vill verkligen inte känna mig såhär i morgon på matchen , så i natt ska jag sova på riktigt. Inte nån jävla 6-timmarssömn.

Godnatt på er då !


Match mot Hässelby i morgon

Jaa , i morgon är det match mot Hässelby. Hatar att matcher alltid ska vara på helgmornar , men jag älskar ju innebandy så vad ska man göra ? ;) Vi vinner såklart - om vi verkligen kör !


Falun i våras , minnen där ;)

Kisses

Boring

Nån mer än jag som har tråkigt ? Hmm .. troligtvis inte. Fredagskvällar ska vara roliga och man ska väl verkligen inte sitta inne ? Fan för att alltid ha match på helgen. Och för att vara trött. Tänk vad mycket roligare allt skulle bli om man inte behövde sova. Haha , jag skulle kunna bli filosoferare eller vad det heter ;P

Juste , jag fick mina omdömen idag. Såg väl helt okej ut , inga IG ;D


Jag har nog inte visat den här bilden förut , men jag älskar den. Theodor var helt nyfödd och hade precis kommit hem från sjukhuset. Du var så himla liten !

Pussen då !

Fredag .

Hej sweets ,

Fredag idag och livet leker som vanligt ? Haha , kanske inte just nu för jag är så jävla trött. Sov sex timmar i natt och det funkar bara inte när man har skola dagen efter.

Drog jag och några andra till centrum. Köpte ett assnyggt halsband och så såg jag en jacka som jag tror jag ska köpa :) Hämtade också mitt ID-kort , haha fyfan vad jag ser ut på det ! Men det gör ju typ alla på sånna bilder , så jag får väl stå ut.

Hoppas jag kan blogga mer senare ikväll. Internet kommer säkert börja lagga sönder men vi får hoppas på det bästa , right ?

Puss ! <3


Jag bor i ett nötskal ..

Fan vad dum man kan känna sig ibland. Men det är nog inte så konstigt om man glömmer var man bor. Eller om man fortfarande inte har fattat att bussen man har åkt med i flera år inte går mer än en gång i halvtimmen före klockan fyra.

En bra sak med dagen var i alla fall att vi slutade innan lunch :D  Alla lektioner på eftermiddagen var inställda :)

Förlåt att jag bloggar så lite nu , men som jag berättat förut är det något fel på vårat internet. Det funkar bara ibland – och då i max fem minuter. Haha , skriver inläggen i Word och sen när internet funkar skyndar jag mig att lägga in dem :P

Hoppas det blir mer bloggande i morgon. Antagligen inte -.-

Pussen Vendela


Vinterkyla

Hejhej ,

Shiet , nu börjar man på riktigt märka att det är vinter ! Det är ju svinkallt ute ! Fryser i dunjackan , det är fan illa. Tänk hur det blir om några veckor då ? Usch.

Skola idag , som om det vore någon nyhet. Som vanligt hände inget speciellt. Eller vi hade vikarie på NO:n , då blir det alltid lite roligare ;) Den här verkade seriöst ha något emot mig. Haha , han skyllde allt på mig hela tiden :S

Om ungefär en halvtimme drar jag iväg på träning. Har faktiskt ingen lust över huvud taget att träna idag. Antar att det beror på kylan , blir så seg av den.

Yeah , skönt att inte behöva plugga ikväll ! Gjorde ju allt igår ;)

Puss .


Segt internet

Heej !

Förlåt att jag inte har bloggat förren nu , men vårat internet krånglar (som vanligt ?). Men snart är det slut på cp-datorer för vi har köpt en ny sak som tydligen ska hjälpa :) Den ligger här brevid mig i en påse och bara väntar på att installeras ! ;P

Men eftersom datorn inte funkade hann jag göra klart en massa läxor vi har den här veckan , haha *stolt* ;D

Andra Avenyn har redan börjat , så måste skynda mig ! ;)

Pussen då !


----------

Heej !

Sitter här med några kvällsmackor och känner mig fet ;) Men det är jag värd för vi hade styrka på friidrotten idag igen (?). Så jävla tråkigt.

I morgon är det simning med skolan som gäller. Kanske inte heller världens roligaste , men jag får i alla fall en halvtimmes sovmorgon eftersom jag inte behöver sminka mig dirkekt på morgonen :)



Puss&Kram
Vendela

Skola ..

Hej alla !

Fyfan vad jag har varit trött idag. Inte för att jag hade tänkt mig något annat. Sov kanske sex timmar inatt. Max. Men ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt och somna tidigt också.

Dagen var egentligen inte så jobbig som trodde den skulle bli , men jag hade assvårt att koncentrera mig. Haha , något jag inte var ensam om ;)

Kollade lite i nya Sollentuna centrum efter skolan och det blev faktiskt riktigt bra ! Men stinsen är fortfarande bäst såklart ;D

On en timme ska jag iväg på friidrottsträning. Första inomhusträningen , yeah ;P


Älskar <3

Pussen !

Söndag

Heej !

Kom hem från träningen för typ tre timmar sedan. Sedan dess har jag gjort läxor , packat och massa andra tråkiga vardagssaker. Tillbaka till verkligheten :/

På träningen gick det väl bra , även fast jag inte hade mina grejer. Fick låna av Jassie , tack :)<3

Nu måste jag packa klart tills i morgon. Pussen sålänge sweethearts !

Halv sju ?!

Godmorgon.

Hur fan ska jag kunna gå upp halv sju i morgon ? Mamma väckte mig kvart i tolv idag och ändå gick jag och la mig ganska tidigt igår. Aja , ikväll blir det sängen riktigt tidigt , annars kommer jag få stanna hemma från skolan.

Om två timmar är det innebandyträning. Glömde alla mina träningsgrejer hos pappa. Bajs.

Hoppas jag hinner blogga lite till innan jag ska på träning. Hoppas jag är på lite bättre humör då ..

Pussen !

RSS 2.0